menu
Home » Woning huren » NOMAD Almere

NOMAD Almere - Almere

In Almere, op de plek waar bijna 10.000 jaar geleden nomaden jaagden en verzamelden, komt NOMAD. Een mooi nieuwbouwproject met 18 luxe maar toch zeer betaalbare huur appartementen. Direct gelegen aan de Lees meer
TE HUUR

€ 950 - € 1100

  • Aantal huurwoningen
    18
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

In Almere, op de plek waar bijna 10.000 jaar geleden nomaden jaagden en verzamelden, komt NOMAD. Een mooi nieuwbouwproject met 18 luxe maar toch zeer betaalbare huur appartementen. Direct gelegen aan de archeologische vindplaats Zenit in Almere, een kleine, groene oase. Daar kan je optimaal van genieten, want alle woningen hebben een balkon of terras op het zonnige zuidwesten en ramen van het plafond tot aan de vloer. En het ‘jagen en verzamelen’? Dát kan nog steeds. Op de vindplaats; in Nomads eigen moestuin bijvoorbeeld of het voedselbos. NOMAD, groene vondst in Almere.

De appartementen in het kort

- 18 luxe appartementen van 60m2 verdeeld over 5 bouwlagen
- 2 slaapkamers
- Balkon of terras op het zonnige zuidwesten (direct aan de woonkamer)
- Luxe keuken met moderne inbouwapparatuur
- Heerlijke badkamer met douche en wasbak
- Separaat toilet
- Eigen berging op de begane grond
- Unieke locatie naast vindplaats Zenit maar toch uitstekend bereikbaar
- Huurprijzen vanaf circa € 800,- per maand excl. servicekosten


Locatie NOMAD
NOMAD grenst direct aan een bijzonder stukje grond: de archeologische vindplaats Zenit. Nog voor de Zuiderzee hier vrijelijk stroomde, was er land. Aan de Oostelijke oevers van de rivier de Eem, op de plek waar Nomad komt, leefden nomaden. Ze jaagden en verzamelden. Het land vruchtbaar en groen. Eigenlijk precies zoals nu, bijna 10.000 jaar later. Dat maakt wonen in NOMAD zo fijn.

Een historisch uitzicht
Op een archeologische vindplaats mag niet gebouwd worden en dat is nog eens een prettig (voor)uitzicht. Zenit is heerlijk groen. Met een voedselbos, een thematuin en een ontmoetingsheuvel. Ook zijn er moestuinen waarvan jij er straks misschien wel een beheert. Zie jij je al kakelverse trostomaten verzamelen voor in de salade?

Cappuccino in het riet
Nomads ligging is ideaal. Met een supermarkt en een aantal restaurants op loopafstand. Genieten van de Oostvaardersplassen doe je iets verderop met een cappuccino in Gasterij de Oostvaarder. Trap nog even verder en je bent bij het Markermeer. Ook de reuring van het centrum van Almere ligt binnen handbereik: 23 minuten fietsen en je zit al op een gezellig terras op de Grote Markt. In NOMAD ligt heel Nederland praktisch aan je voeten: op 9 minuten lopen bevindt zich station Almere Oostvaarders en met de auto draai je zo de snelweg op!

Ja, ik heb interesse in NOMAD Almere

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten