menu
Home » Woning huren » Mura

Mura - Amsterdam

Mura I Jan vrijmanstraat Heeft u altijd al willen wonen in een rustiek dorpje aan het water? Maar kunt u eigenlijk niet zonder de gemakken van de stad? Dan is het kleinschalige Mura echt iets voor u. De Lees meer
TE HUUR

€ 1500 - € 3000

  • Aantal huurwoningen
    66
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Mura I Jan vrijmanstraat
Heeft u altijd al willen wonen in een rustiek dorpje aan het water? Maar kunt u eigenlijk niet zonder de gemakken van de stad? Dan is het kleinschalige Mura echt iets voor u. De ligging is werkelijk schitterend: op het uiterste puntje van het IJburgse Haveneiland en direct aan het kabbelende water. Vanuit de privéhaven vaart u zo via de naastgelegen sluis het IJmeer op!
Mura bestaat uit een compositie van vijf stijlvolle gebouwen, die harmonieus zijn gelegen rond een gemeenschappelijke binnenplaats en tuin. Volgens Japanse traditie is Mura ingedeeld naar de vijf elementen: aarde, water, vuur, wind en ruimte. De loopbruggen tussen de gebouwen en alle doorkijkjes naar het buitenleven versterken het intieme karakter. In Mura woont u in uw eigen dorp op IJburg! De appartementen zijn voorzien van een mooie badkamer en een luxe uitgeruste keuken met keukenapparatuur.

- 66 appartementen
- 3- en 4 kamerappartementen
- woonoppervlak van 80m2 tot 285 m2
- vloerverwarming
- luxe keuken en badkamer
- gezamenlijke buitenruimte, binnentuin en haven
IJburg

IJburg is een van de nieuwste stadswijken in Amsterdam, bestaande uit zeven eilanden met elk een eigen karakter. Als IJburg klaar is, wonen er zo'n 45.000 mensen met voldoende voorzieningen als winkels, scholen, sportscholen en ontspanning. In IJburg kunt u wonen én werken op een steenworp afstand van de bruisende hoofdstad terwijl de lichtzilte lucht van de vroegere Zuiderzee fris door de straten wuift.
Water, groene omgeving, strand en de stad
Wie houdt van water en groen in de nabijheid van de stad zit hier precies op zijn of haar plek. IJburg is erg rijk aan groene voorzieningen, het Diemerpark, ongeveer zo groot als het Vondelpark en het strand van Blijburg aan Zee liggen op loopafstand. Daarnaast zijn er nog drie wijkparken en een groot gezinsvriendelijk grasstrand. Nog dichter bij huis zijn er vier speelvelden en twaalf groene speelplekken. Alle ingrediënten voor een rijk buitenleven. IJburg is ook centraal gelegen naast uitvalswegen naar de A1, A9 en A10.
Openbaar vervoer is hier prima geregeld met tram 26 bent u binnen 15/20 minuten op Centraal Station en met bus 66 richting Station Arena in Amsterdam Zuid-Oost. Het winkelcentrum van IJburg bied veel winkel mogelijkheden zoals: De Albert Heijn, de Vomar, Blokker, Hema, een slager, een bakker, een fietsenmaker en nog veel meer. Verder zijn er op IJburg leuke winkels een apotheek, scholen, kinderdagverblijven en restaurants, denk hier aan de IJburglaan en de haven.

Ja, ik heb interesse in Mura

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten