menu
Home » Woning huren » Molenweg 27

Molenweg 27 - Putten

- Beschikbaar voor senioren vanaf 65 jaar - Deze drie kamer woning is gelegen aan de Molenweg. De woning heeft een verdieping en is gebouwd in is gebouwd in 1986. Wanneer u de woning binnenkomt via Lees meer
TE HUUR

€ 828 p/m

 • Type
  Woonhuis
 • Servicekosten
  € 18.00
 • Gebruiksoppervlakte
  57 m²
 • Woonoppervlakte
  57 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

- Beschikbaar voor senioren vanaf 65 jaar -
Deze drie kamer woning is gelegen aan de Molenweg. De woning heeft een verdieping en is gebouwd in is gebouwd in 1986.
Wanneer u de woning binnenkomt via de hal heeft u toegang tot de inpandige berging, badkamer, via de trap de 2e slaapkamer en woonkamer met half open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de slaapkamer en kunt u het terras betreden. De badkamer is ook bereikbaar via de slaapkamer.

- Kenmerken Molenweg 25 -
- Voorschot servicekosten € 18,- per maand
- De woning is voorzien van energielabel D
- Drie kamer woning (2 slaapkamers waarvan 1 op de verdieping)
- Beschikbaar in overleg
-Tuin
- Parkeren is mogelijk in de directe omgeving
- Op loopafstand van de winkels.

- Inkomensrichtlijnen-
voor deze sociale huurwoning gelden er inkomenseisen. U kunt een sociale huurwoning huren als uw inkomen passend is bij de huur. De toewijzing vind plaats door middel van passend toewijzen. Er is voor deze woning sprake van een minimale en een maximale inkomensgrens om in aanmerking te kunnen komen. De inkomensgrenzen 2024 kunt u vinden via https://www.volkshuisvestingnederland.nl/actueel/nieuws/2023/12/06/indexering-inkomens-voor-woningtoewijzing-verkoopregels-en-passend-toewijzen-2024.
Let op: het aanvragen van huursubsidie is afhankelijk van de kale huurprijs, servicekosten en uw inkomen. Om te zien of u in aanmerking komt, kunt u een proefberekening maken bij de Belastingdienst.

- Wilt u in aanmerking komen voor deze woning? -
Bent u enthousiast geworden over deze woning en voldoet u aan de inkomensrichtlijnen? Schrijf u dan in via vanderlinden.nl. als woningzoekende.
Bij het selecteren van de meest geschikte kandidaat maken wij enkel gebruik van objectieve selectiecriteria zoals leeftijd, de hoogte van het inkomen in relatie tot de hoogte van de huur, gezinsomvang en soortgelijke criteria. Hierbij maken wij in geen enkele situatie positieve of negatieve uitzonderingen op basis van geslacht, huidskleur, achternaam, geaardheid, afkomst, geloof of etniciteit van de woningzoekende.
Als er meerdere, vergelijkbare inschrijvingen op een woning zijn, dan zal er een willekeurig dossier gekozen worden op volgorde van binnenkomst. U ontvangt hier dan vanzelf bericht over. Mocht u niets hebben vernomen dan bent u helaas niet geselecteerd. U kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen waarom er gekozen is voor een andere kandidaat. Wanneer u zoveel mogelijk kans wilt maken op een woning, raden we u aan om meerdere voorkeuren door te geven indien u in meerdere woningen geïnteresseerd bent.
- Goed om te weten -
- Getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning zelf.
-De huurovereenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. De huur is maandelijks opzegbaar, de opzegtermijn bedraagt één maand.
Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Interesse in Molenweg 27?

De huurwoning aan Molenweg 27 in Putten is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning, schrijf je dan via onze website of neem contact met ons op.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten