menu
Home » Woning huren » Merici Bergen (NH)

Merici Bergen (NH) - Bergen (nh)

Op het prachtige landgoed Ursulinen in Bergen zijn twee prachtige complexen gerealiseerd. Heeft u belangstelling om hier in de toekomst te wonen? Wij krijgen niet veel opzeggingen, maar wij houden u graag Lees meer
TE HUUR

€ 980 - € 1700

  • Aantal huurwoningen
    34
  • Status
    Beschikbaar
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Op het prachtige landgoed Ursulinen in Bergen zijn twee prachtige complexen gerealiseerd. Heeft u belangstelling om hier in de toekomst te wonen? Wij krijgen niet veel opzeggingen, maar wij houden u graag op de hoogte.

Merici bestaat uit twee appartementencomplexen. De twee zelfstandige gebouwen zijn verschillend wat betreft indeling. Er zijn meerdere type appartementen beschikbaar die allemaal zeer fraai worden afgewerkt. Elk appartement heeft een ruim balkon en doordat deze verspringen krijgt het gebouw een speelse uitstraling.

Alle woningen zijn opgeleverd met een moderne keuken en badkamer en een eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein.

Om voor dit project in aanmerking te komen dient uw bruto maand inkomen minimaal 4 maal de bruto huurprijs te bedragen. Daarnaast verhuren wij de woningen voor minimaal 1 jaar. Langer is uiteraard geen probleem! Bent u met pensioen? In dat geval kijken wij altijd naar je netto maand inkomen. Je kunt de bruto huur van je netto maandinkomen aftrekken en dan moet er nog ongeveer € 1000,- over blijven.

Unieke bewoners-app:
In samenwerking met een online platform (geschikt voor elke mobiele telefoon) maakt dit gebouw gebruik van een unieke bewoners-app! Dit is een veilige online omgeving waarvoor alleen bewoners van dit gebouw worden uitgenodigd. Via de app leer je snel nieuwe buren kennen, vind je een zoekgeraakt pakketje makkelijk terug, kan je direct service- en reparatieverzoeken melden bij Van der Linden en ontvang je updates over de belangrijkste (onderhouds-)activiteiten in het gebouw.

Indien u interesse heeft dan kunt u zich uiteraard inschrijven voor deze appartementen. Dat kan via het woningaanvraagformulier op http://www.vanderlinden.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons per mail bereiken via het mailadres verhuur@vanderlinden.nl.

* Aan de inhoud van de advertentieteksten, afbeeldingen en plattegronden is de grootst mogelijke zorg besteed. De gegeven informatie en beelden die zijn gebruikt kunnen op punten afwijken van de werkelijkheid en zijn bedoeld om een impressie te geven van het project en de woningen. Alle informatie is nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

1 beschikbare woningen
Merici 3-kamer appartement

Lijtweg 119 - Bergen (nh)€ 1445 per maand

Interesse in Merici Bergen (NH)?

De huurwoning aan Merici Bergen (NH) in Bergen (nh) is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning, schrijf je dan via onze website of neem contact met ons op.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten