menu
Home » Woning huren » Lorriestraat 25

Lorriestraat 25 - Amsterdam

** INSCHRIJVEN? GA NAAR: CRUQUIUS.NL ** Verwachte oplevering eind 2023 ** Cruquius 2.3 Berkhout, een ontwerp van KCAP Architects & Planners, is een krachtig statement aan de kade. De gebouwen hebben een Lees meer
TE HUUR

€ 1.195 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 80.00
 • Gebruiksoppervlakte
  50 m²
 • Woonoppervlakte
  50 m²
 • Status
  Ingetrokken
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

** INSCHRIJVEN? GA NAAR: CRUQUIUS.NL ** Verwachte oplevering eind 2023 **

Cruquius 2.3 Berkhout, een ontwerp van KCAP Architects & Planners, is een krachtig statement aan de kade. De gebouwen hebben een hoogwaardige uitstraling dankzij een robuuste baksteen en gevels met deels terug liggend metselwerk. Daarnaast heeft de architect voor de plint gekozen voor diepe neggen met geanodiseerde aluminium gevelbeplating. De vrije sector huurappartementen liggen in twee van de vijf gebouwen: gebouw A en C.

Unieke plek

Cruquius 2.3 ligt aan het Amsterdam Rijnkanaal. Het is een unieke plek aan het water, met een geweldig uitzicht. Je geniet hier van het ontspannen leven op Cruquiuseiland, met alles in de buurt. Denk aan horeca, een supermarkt, medische zorg en een sportschool, waar je gemakkelijk naartoe loopt.

Cruquius ligt in het Oostelijk Havengebied: Binnen de ring van Amsterdam, aan de stadskant van het IJ. Het is uitstekend te bereiken. Openbaar vervoer vind je om de hoek en met de auto ben je zo op de snelweg. Bovendien woon je hier vlakbij de Indische buurt met de gezellige drukte van de Javastraat en de Dappermarkt. Maar ook het groen van het Flevopark is op jog-afstand. Met de fiets ben je zo in de natuur van Waterland of in het centrum van Amsterdam. Een ideale plek dus.

5 gebouwen in waaiervorm

Cruquius 2.3 bestaat uit vijf gebouwen en biedt een mix van koop- en huurappartementen en commerciële ruimten. De gebouwen zijn in waaiervorm ontworpen rond een autovrij binnengebied, waardoor optimaal zicht op het water is gecreëerd. Naast mooie bestrating en stijlvolle entrees wordt het een mooie groene woonplek met een fraai binnengebied. Er is dus alle ruimte om te ontspannen en te spelen.

De vrije sector huurappartementen liggen in de gebouwen A en C. De appartementen in de gebouwen B en D zijn verkocht en de appartementen in gebouw E zijn sociale huurwoningen.

44 vrije sector huurappartementen

De vrije sector huurappartementen in Cruquius 2.3 zijn 2-, 3- en 4-kamerappartementen. In gebouw A heb je keuze uit 25 appartementen die in woonoppervlakte variëren van circa 50 tot 94 m2 en de 19 appartementen in gebouw C variëren van circa 54 tot 129 m2.

Onder de gebouwen komt een parkeergarage met 16 parkeerplaatsen die te huur worden aangeboden. De inrit van de garage, met een speedgate en loopdeur, ligt aan de Hijskraanstraat. Vanuit de garage kun je binnendoor met de lift naar jouw woonverdieping. Een beperkt aantal appartementen heeft een separate berging in de kelder. Je kunt je fiets kwijt in een van de twee gemeenschappelijke fietsenstallingen. Je betaalt in de complex ook servicekosten, op het moment dat je je kunt inschrijven voor dit complex, zullen ook de servicekosten bekend zijn.

Luxe, compleet afgewerkt

De huurappartementen in Cruquius 2.3 zijn luxe afgewerkt, met een keuken van Bruynzeel, sanitair van Villeroy & Boch, vloerverwarming (en koeling), stompe binnendeuren en sausklare wanden. Bovendien hebben alle appartementen een uitkragend balkon. De appartementen op de begane grond in blok C hebben een privé-terras en/of balkon.

Planning

Cruquius 2.3 Berkhout is in aanbouw. De gebouwen met huurappartementen worden naar verwachting in het derde kwartaal van 2023 opgeleverd. De verhuur start binnenkort.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Van der Linden Vastgoedmanagement Amsterdam. N.B. De prijzen indicatief en kunnen nog wijzigen bij start verhuur. Er kunnen geen rechten aan deze prijzen worden ontleend.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Lorriestraat 25

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten