menu
Home » Woning huren » Looierspad 4

Looierspad 4 - Heerde

Per direct te huur: praktische tussenwoning met landelijk uitzicht. Looierspad 4 te Heerde met een huurprijs van € 1000,- per maand. De woning is voorzien van een tuingerichte woonkamer met een afgesloten Lees meer
TE HUUR

€ 1.000 p/m

 • Type
  Woonhuis
 • Gebruiksoppervlakte
  88 m²
 • Woonoppervlakte
  88 m²
 • Status
  Verhuurd per maand
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Per direct te huur: praktische tussenwoning met landelijk uitzicht. Looierspad 4 te Heerde met een huurprijs van € 1000,- per maand.

De woning is voorzien van een tuingerichte woonkamer met een afgesloten keuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig en een badkamer met douchehoek, wasbak en 2e toilet. De grote zolder is bereikbaar d.m.v. een vaste trap. Hier is eenvoudig een extra kamer te realiseren.

De getoonde foto's zijn niet van het desbetreffende woning, maar geven een impressie.

De gemeente Heerde ligt op de Noordoost-Veluwe, tussen Zwolle en Apeldoorn. De gemeente telt ruim 18.000 inwoners en bestaat uit vier dorpen: Heerde (11.373 inwoners) , Wapenveld (5.992), Veessen (667) en Vorchten (250) en een aantal buurtschappen. De totale gemeente heeft een oppervlakte van 8.041 hectare.

Gelegen tussen de IJssel en de glooiende, bosrijke Veluwe is Heerde en omgeving een trekpleister voor dagjesmensen. Ten westen van Heerde ligt het recreatiegebied Heerderstrand, beschut tussen bos en hei. Rondom de plas vindt u zowel een zandstrand als een grote zonneweide. Er zijn twee kiosken, toiletten, kranen en douches aanwezig en er is ruime parkeergelegenheid. Het hele jaar door wordt deze plas en het omliggende bos frequent bezocht.

Naast ruime recreatiemogelijkheden en mooie afwisselende natuurgebieden, kent Heerde uitstekende onderwijsmogelijkheden, een prima winkelbestand, vele industriële activiteiten en een bloeiend verenigingsleven. De gemeente Heerde heeft een christelijke scholengemeenschap voor mavo, havo en atheneum en meerdere basisscholen. Heerde is erg in trek als woon- en werkgemeente.

Heerde is goed te bereiken vanaf de snelweg.
A50 Zwolle - Apeldoorn, afrit nr 29 Wapenveld/Heerde, richting Heerde.
Vanuit het zuiden: A50 Apeldoorn - Zwolle, afrit nr 28 Heerde, Epe noord.

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. De inkomenseis is 4 x bruto de huur dient u te verdienen. De tweede huurder telt voor 50% mee met het inkomen. Voor meer informatie en vragen over de voorwaarden kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Looierspad 4

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten