menu
Home » Woning huren » Lijtweg 137

Lijtweg 137 - Bergen (nh)

Per 1 oktober beschikbaar, 2-appartement op het prachtige landgoed Ursulinen in Bergen. Merici bestaat uit twee appartementencomplexen. Elk appartement heeft een ruim balkon en doordat deze verspringen Lees meer
TE HUUR

€ 1.077 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 56.00
 • Gebruiksoppervlakte
  66 m²
 • Woonoppervlakte
  66 m²
 • Status
  Verhuurd onder voorbehoud
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Per 1 oktober beschikbaar, 2-appartement op het prachtige landgoed Ursulinen in Bergen.

Merici bestaat uit twee appartementencomplexen. Elk appartement heeft een ruim balkon en doordat deze verspringen krijgt het gebouw een speelse uitstraling. Het appartement beschikt over een moderne keuken en badkamer en een eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein.

Om voor dit appartement in aanmerking te komen dient uw bruto maand inkomen minimaal 4 maal de bruto huurprijs te bedragen. Daarnaast verhuren wij de woningen voor minimaal 1 jaar. Langer is uiteraard geen probleem! Bent u met pensioen? In dat geval kijken wij altijd naar je netto maand inkomen. Je kunt de bruto huur van je netto maandinkomen aftrekken en dan moet er nog ongeveer € 1000,- over blijven.

Indien u interesse heeft dan kunt u zich uiteraard inschrijven voor deze appartementen. Dat kan via het woningaanvraagformulier op http://www.vanderlinden.nl . Mocht u vragen hebben dan kunt u ons per mail bereiken via het mailadres verhuur@vanderlinden.nl

De getoonde foto's zijn om u een impressie te geven van de omgeving en het appartement.

Ja, ik heb interesse in Lijtweg 137

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten