menu
Home » Woning huren » LIFE

LIFE - Amsterdam

In het hart van de Houthaven Amsterdam is LIFE ontwikkeld. Dit unieke concept bestaat onder andere uit 39 sociale huurappartementen voor betrokken 60-plussers. Hier wonen betrokken mensen die om elkaar Lees meer
TE HUUR

€ 698 - € 721

  • Aantal huurwoningen
    39
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

In het hart van de Houthaven Amsterdam is LIFE ontwikkeld. Dit unieke concept bestaat onder andere uit 39 sociale huurappartementen voor betrokken 60-plussers. Hier wonen betrokken mensen die om elkaar geven en voor elkaar zorgen.

In het LIFE gebouw zijn ook koopwoningen , vrije sector huurwoningen, horeca, een buurtkamer en studio’s van zorgorganisatie Cordaan gesitueerd. Meer informatie over de vrije sector huurwoningen vind je op de website van Houthaven LIFE.

Woonplezier
Alle 39 tweekamer appartementen zijn gelijkvloers. Er zijn tien typen woningen, met oppervlaktes van circa 52 m2 tot 75 m2. De appartementen zijn voorzien van een woonkamer met open keuken en een slaapkamer. Alle appartementen zijn voorzien van een eigen buitenruimte, (balkon of terras). De appartementen hebben geen ‘zorg-uitstraling’. Zij zijn wel uitermate geschikt voor comfortabel wonen, ook als zorg nodig wordt. Zo zijn de appartementen voorzien van ruime hallen en gangen die geschikt zijn voor het gebruik van rollator of rolstoel. Er is een aparte (gezamenlijke) berging in de parkeergarage voor (elektrische) fietsen en scootmobiels.

Het LIFE gebouw is gelegen op het levendige Revaleiland in de Houthaven. Deze wijk verandert op rap tempo in een moderne nieuwe stadswijk aan het IJ. Met groene parken en alle belangrijke voorzieningen om de hoek, zoals een apotheek en fysiotherapeut. In de Houthaven wonen allerlei Amsterdammers door elkaar heen, een mix van jong en oud. Op nog geen 200 meter ligt de gezellige Spaarndammerbuurt, met cafeetjes, theater, supermarkten en een bibliotheek. Met de bus, lopende en de pont bent u zo in andere delen van Amsterdam.

In LIFE woont u samen met gelijkgestemde Amsterdammers. In uw eigen appartement, maar wel betrokken bij buren die op eenzelfde manier als u in het leven staan. In het gebouw van LIFE bevindt zich ook zorgorganisatie Cordaan. Zij bieden persoonlijke zorg en ondersteuning. Dat maakt dat deze buur een bijzondere toegevoegde waarde kan hebben voor uw leven in LIFE. U bent van harte welkom in hun buurtkamer, een gezamenlijke ontmoetingsplek op de begane grond van het LIFE gebouw. Mocht u nu of in de toekomst (thuis)zorg nodig hebben, heeft men een kundig team voor u klaarstaan dat gespecialiseerd is in alle vormen van zorg. Natuurlijk bent u vrij om uw eigen zorgaanbieder te kiezen, dat is aan u.

Dat betekent dat er naast de gebruikelijke verhuurvoorwaarden, zoals inkomen en inschrijfduur in Woningnet, aanvullende voorwaarden worden gesteld op het gebied van leefstijl en motivatie. Een commissie bepaalt op grond van een ingediende motivatie en daaropvolgende gesprekken wie uiteindelijk in aanmerking komt voor een woning in LIFE. Zo zorgen we er samen voor dat de uiteindelijke bewoners van LIFE aansluiten bij ons ideaal van een hecht netwerk buren die naar elkaar omkijken en samen het leven leuker en makkelijker maken.

Ja, ik heb interesse in LIFE

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten