menu
Home » Woning huren » Kerkwegje

Kerkwegje - Putten

De huurappartementen in het Kerckepad zijn bij uitstek geschikt voor ouderen die zelfstandig en comfortabel willen wonen, met zorg bij de hand als dat nodig is. De appartementen zijn gelijkvloers en levensloopgeschikt. Lees meer
TE HUUR

Op aanvraag

  • Aantal huurwoningen
    23
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

De huurappartementen in het Kerckepad zijn bij uitstek geschikt voor ouderen die zelfstandig en comfortabel willen wonen, met zorg bij de hand als dat nodig is. De appartementen zijn gelijkvloers en levensloopgeschikt. De doorgangen zijn breed en ook de lift is ruim. Een kleinschalig complex met seniorenappartementen. Het complex biedt eigentijds wooncomfort. Het gebouw heeft een centrale entree, deze is voorzien van automatische schuifdeuren en een videofooninstallatie. Het Kerckepad (even nrs Kerkwegje 2 t/m 46) heeft 23 appartementen in twee woonlagen.

Voor de sociale sector appartementen hanteren wij de het passend toewijzen vanuit de overheid.

Met enige regelmaat komen er appartementen beschikbaar. Om op korte of lange termijn in aanmerking te kunnen komen hebben wij een complete aanvraag inclusief documenten van u nodig. De inschrijving is gratis en vrijblijvend, neem voor meer informatie contact met ons op!

Ja, ik heb interesse in Kerkwegje

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten