menu
Home » Woning huren » Kerkwegje 38

Kerkwegje 38 - Putten

Alleen beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder)! Dit appartement met twee slaapkamers is gelegen op de eerste verdieping en onderdeel van het senioren complex Kerckepad aan het Kerkwegje te Putten. Lees meer
TE HUUR

€ 763 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 80.00
 • Gebruiksoppervlakte
  53 m²
 • Woonoppervlakte
  53 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Alleen beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder)!

Dit appartement met twee slaapkamers is gelegen op de eerste verdieping en onderdeel van het senioren complex Kerckepad aan het Kerkwegje te Putten. Vanuit de hal heeft u toegang tot de inpandige berging, separaat toilet, slaapkamer en woonkamer. De woonkamer heeft een open keuken en biedt u toegang tot het balkon

In het complex is er een gemeenschappelijke fietsenberging, met oplaadpunten voor de elektrische fiets en scootmobiel.

Het betreft een sociale huurwoning, daarom dienen wij het passend toewijzen te hanteren. Voor een éénpersoonshuishouden dient het huishoudinkomen tussen de € 24.075 en € 40.765 te liggen. Voor een twee persoonshuishouden dient dit tussen de € 32.550 en € 45.014 te zijn. Graag zien wij uw volledige inschrijving tegemoet zodat wij deze kunnen toetsen en bij akkoord een bezichtiging met u kunnen inplannen.

Kerkwegje 38 in het kort:
• dichtbij het centrum
• gratis parkeren
• gemeenschappelijke fietsenberging + + oplaadplek (elektrische fiets)

*Let op: de getoonde foto's zijn ter impressie en hoeven niet specifiek van dit appartement te zijn.*

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Plattegrond

Interesse in Kerkwegje 38?

De huurwoning aan Kerkwegje 38 in Putten is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten