menu
Home » Woning huren » Katharina

Katharina - Amsterdam

In het appartementencomplex aan de Cornelis Vermuydenstraat in Amsterdam, is het goed wonen. De 3- kamer appartementen van ongeveer 75 m2 zijn van alle gemakken voorzien: een moderne keuken met inbouwapparatuur Lees meer
TE HUUR

€ 1583 - € 1818

  • Aantal huurwoningen
    24
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

In het appartementencomplex aan de Cornelis Vermuydenstraat in Amsterdam, is het goed wonen. De 3- kamer appartementen van ongeveer 75 m2 zijn van alle gemakken voorzien: een moderne keuken met inbouwapparatuur en modern badkamer incl. sanitair. Daarnaast beschikken alle appartementen over een aansluiting voor een wasmachine en -droger. Vloer- en raambekleding is ook aanwezig dus je kan meteen intrekken.

De appartementen liggen aan de historische Cruquiuskade en de Czaar Peterstraat in het oostelijk deel van het centrum. Qua locatie ideaal, binnen 15 minuten fiets je naar het Amsterdam CS, Rembrandtplein of de Albert Cuypmarkt. Tram 10 stopt praktisch voor de deur.

Ja, ik heb interesse in Katharina

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten