menu
Home » Woning huren » KaapDuin 6

KaapDuin 6 - Almere

Binnenkort beschikbaar voor de verhuur! Mooi appartementen complex aan de rand van Almere Poort. De bouw is volop bezig en de verwachting is dat het complex eind van de zomer wordt opgeleverd. De appartementen Lees meer
TE HUUR

€ 1095 - € 1600

  • Aantal huurwoningen
    16
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Binnenkort beschikbaar voor de verhuur!

Mooi appartementen complex aan de rand van Almere Poort. De bouw is volop bezig en de verwachting is dat het complex eind van de zomer wordt opgeleverd.

De appartementen in het kort

- 16 luxe appartementen tussen de 60 en 110 vierkante meter
- Terras, balkon of dakterras
- Luxe keuken met inbouwapparatuur
- Heerlijke badkamer met douche en wasbak
- Unieke locatie aan de rand van Almere Poort (op 15 min. lopen van het strand)
- Prijzen vanaf €1.100 tot €1.600 per maand excl. servicekosten

Locatie Almere Poort
Door de prachtige ligging van Almere Poort, aan het water en het bos, kun je er verrassend wonen. Almere Poort heeft een mooi strand en een prachtige jachthaven die samen een scala aan watersportmogelijkheden bieden. Het stadsdeel ligt aan de A6, vlakbij Amsterdam en 't Gooi en heeft een eigen NS station en een goede busverbinding met de andere delen van Almere.

Interesse in dit mooie project? Meld je dan aan voor de belangstellende lijst en zorg ervoor dat je account over volledige informatie beschikt. Om in aanmerking te komen voor dit complex is het goed te weten dat we hiervoor inkomensrichtlijnen hanteren. Als alleenverdiener bedraagt je bruto maandsalaris (inclusief vakantiegeld en 13e maand) 4x keer vermelde huurprijs van deze woning. Mocht je gaan huren met je partner telt dat inkomen voor 100% mee. Er wordt één maand huur als waarborgsom gevraagd.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Ja, ik heb interesse in KaapDuin 6

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten