menu
Home » Woning huren » Jonas'

Jonas' - Amsterdam

** VERHUURD ** Jonas’ biedt 190 huurappartementen. Het zijn compacte studio’s met verschillende indelingen die varie ¨ren van 43 tot 52 m2. De opbouw van Jonas’ We vertellen je graag hoe Jonas’ Lees meer
TE HUUR

€ 1068 - € 1068

  • Aantal huurwoningen
    190
  • Status
    Beschikbaar
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

** VERHUURD **

Jonas’ biedt 190 huurappartementen. Het zijn compacte studio’s met verschillende indelingen die varie ¨ren van 43 tot 52 m2.

De opbouw van Jonas’
We vertellen je graag hoe Jonas’ is opgebouwd. In het souterrain tref je de parkeerplaatsen, fietsen- en scooterstalling en bergingen. Op de begane grond liggen De Huiskamer en de commercie ¨le ruimten. De Filmzaal ligt halverwege de eerste verdieping en is toegankelijk vanuit De Huiskamer. In het centrale deel, de buik van Jonas’, liggen De Canyon en Het Bos die vanaf de begane grond een imposant atrium vormen over alle verdiepingen. Verspreid over de verdiepingen liggen de huurappartementen, de Breakout Rooms en de Logeerkamers. Het hoogtepunt bevindt zich op het dak van het gebouw: Het Dakstrand.

Huren
De huurappartementen in Jonas’ liggen verspreid over de eerste tot en met de zesde verdieping en variëren van compacte studio’s van 43 tot 52 m2. Je hebt volop keuze qua indeling en woonlaag, maar ook qua uitzicht en ligging op de zon. De studio’s op de 6e verdieping zijn extra hoog. De studio’s hebben geen balkon, maar wel verticale schuiframen, waardoor je het bovenste deel van het raam volledig open kunt zetten. Deze ramen zijn elektrisch te bedienen.

Ingerichte studio’s
De studio’s zijn ingericht met een fraaie keuken en complete badkamer. De keuken is een moderne, lichtgrijze keuken met zowel onder- als bovenkasten en aluminium greeplijsten. Onder de bovenkasten wordt een led-strip aangebracht met licht dat je kunt dimmen. Het aanrecht en de spatwand zijn ook grijs. De keuken is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, inductiekookplaat en inbouw afzuigkap van Bosch. Ook het sanitair en tegelwerk zijn van hoge kwaliteit. Zo is de badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet. Je hoeft zelf alleen een vloer te leggen en de wanden te sausen en dan kun je verhuizen!

Huurprijs per maand
In Jonas’ huur je een studio voor € 1.068,- per maand exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen naar verwachting € 100,- per maand. Buiten de gebruikelijke servicekosten zijn hierbij onder andere inbegrepen: de aanwezigheid van een communitymanager, een aantal bewonersactiviteiten, de community-app, een huismeester en pakketservice.

Alle studio’s hebben dezelfde huurprijs. Het is dus verstandig om er op tijd bij te zijn en je favoriet eruit te pikken. Een aantal kleinere studio’s heeft een berging in de kelder. Kijk hiervoor op www.jonasijburg.nl

In de parkeerkelder is bovendien een beperkt aantal parkeerplaatsen te huur. De huurprijs van een parkeerplaats is € 175,- exclusief servicekosten. Wil je per se huren inclusief een parkeerplaats, dan is het dus ook verstandig om er snel bij te zijn.

Locatie
Jonas' bevindt zich op IJburg in Amsterdam. Een plek die barst van de potentie en opkomende hotspots die je niet mag missen. Van de Marina Club Amsterdam met een spectaculair uitzicht op het water tot de FlexBieb met tal van evenementen.

Jonas’ community
Alles in en rond Jonas’ vraagt om een aanpak die eigenlijk voelt als de service van een fijn hotel. Hier woon je niet alleen in je studio; je leeft in heel Jonas’. Met behulp van een speciaal voor de bewoners ontwikkeld digitaal platform is de Community Manager ter plaatse om je te assisteren met jouw leven vol activiteit, gezelligheid en comfort. De Jonas’ Community Manager organiseert verschillende activiteiten en evenementen, afgestemd op de wensen van de bewoners. Thematische filmavonden in De Filmzaal, meditatiesessies op Het Dakstrand, een singer-songwriter festival op Het Plein en de rots, een burenborrel in De Huiskamer of een yogasessie in een van de Breakout Rooms. Veel is mogelijk en niets is verplicht.

1 beschikbare woningen
Studio

Krijn Taconiskade 295 - Amsterdam€ 1103 per maand

Interesse in Jonas'?

De huurwoning aan Jonas' in Amsterdam is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning, schrijf je dan via onze website of neem contact met ons op.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten