menu
Home » Woning huren » Joke Smitstraat

Joke Smitstraat - Almelo

Het appartementencomplex Havenveste omvat in totaal 88 woningen. Via de royale entrees in beide woontorens brengen comfortabele liften u naar de juiste etage. De woningen zijn te bereiken via ruime portieken Lees meer
TE HUUR

€ 530 - € 710

  • Aantal huurwoningen
    88
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Het appartementencomplex Havenveste omvat in totaal 88 woningen. Via de royale entrees in beide woontorens brengen comfortabele liften u naar de juiste etage. De woningen zijn te bereiken via ruime portieken in de woontoren.

U kunt kiezen uit een aantal verschillende woningtypes. Elk appartement omvat een entree, een ruime inpandige berging, woonkamer met toegang tot het balkon, gedeeltelijk open keuken, twee slaapkamers, badkamer met douche en een aparte toiletruimte. Enkele appartementen zijn voorzien van een laminaatvloer en/of een nieuwe keuken. Voor elk appartement bevindt zich op de begane grond van de hoofdgebouwen een eigen afgesloten berging.

Op het afgesloten terrein bevinden zich 52 parkeerplaatsen waarvan er 31 overdekt zijn. Deze parkeerplaatsen zijn afzonderlijk te huur.

Het appartementencomplex Havenveste is schitterend gelegen in het hartje van Almelo. De ligging in het stadscentrum, met op loopafstand het theater, de markt, bus-en treinstation is uitstekend. Winkels, warenhuizen, horeca, bibliotheek en kerk liggen in de directe omgeving. Het fraaie Rogmanspark en Hagenpark, welke op enkele minuten loopafstand liggen, bieden de nodige natuurlijke rust. Verspreid door de hele stad Almelo liggen sportvelden, sporthallen en zwembaden voor de sportieve ontspanning. Dit alles maakt Almelo een aantrekkelijke woonstad.

Indien u interesse heeft dan kunt u zich uiteraard inschrijven voor deze appartementen. Dat kan via het woningaanvraagformulier. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons bellen op 036-5330077 of per mail uw vraag sturen verhuur@vanderlinden.nl.

Ja, ik heb interesse in Joke Smitstraat

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten