menu
Home » Woning huren » Joke Smitstraat 71

Joke Smitstraat 71 - Almelo

Per direct te huur: 3-kamer appartementen op een steenworp afstand van het centrum van Almelo. Het appartementencomplex Havenveste omvat in totaal 88 woningen. Via de royale entrees in beide woontorens Lees meer
TE HUUR

€ 688 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 35.00
 • Gebruiksoppervlakte
  70 m²
 • Woonoppervlakte
  70 m²
 • Status
  Beschikbaar
Huurtoeslag?FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Per direct te huur: 3-kamer appartementen op een steenworp afstand van het centrum van Almelo.

Het appartementencomplex Havenveste omvat in totaal 88 woningen. Via de royale entrees in beide woontorens brengen comfortabele liften u naar de juiste etage. De woningen zijn te bereiken via ruime portieken in de woontoren.

U kunt kiezen uit een aantal verschillende woningtypes. Elk appartement omvat een entree, een ruime inpandige berging, woonkamer met toegang tot het balkon, gedeeltelijk open keuken, twee slaapkamers, badkamer met douche en een aparte toiletruimte. Voor elk appartement bevindt zich op de begane grond van de hoofdgebouwen een eigen afgesloten berging.

Op het afgesloten terrein bevinden zich 52 parkeerplaatsen waarvan er 31 overdekt zijn. Deze parkeerplaatsen zijn afzonderlijk te huur. Vraag bij ons naar de beschikbaarheid.

Het appartementencomplex Havenveste is schitterend gelegen in het hartje van Almelo. De ligging in het stadscentrum, met op loopafstand het theather, de markt, bus-en treinstation is uitstekend. Winkels, warenhuizen, horeca, bibliotheek en kerk liggen in de directe omgeving. Het fraaie Rogmanspark en Hagenpark, welke op enkele minuten loopafstand liggen, bieden de nodige natuurlijke rust. Verspreid door de hele stad Almelo liggen sportvelden, sporthallen en zwembaden voor de sportieve ontspanning. Dit alles maakt Almelo een aantrekkelijke woonstad.

Indien u interesse heeft dan horen wij u heel graag.

Huurtoeslag

Heb je een laag inkomen? Grote kans dat je voor deze woning in aanmerking komt voor huurtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de huurkosten.

Wanneer heb je recht op huurtoeslag? 

Of je recht hebt op huurtoeslag hangt onder andere af van het inkomen van jezelf en het huishouden waar jij eventueel deel van uitmaakt, de huurprijs van de woning, je vermogen, je gezinssituatie en je leeftijd. Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst. Wil je meer weten of in aanmerking komen voor huurtoeslag? Doe dan een proefberekening op www.toeslagen.nl.

Hoe werkt het aanvragen van huurtoeslag? 

Zodra je je huurcontract hebt ondertekend kun je een aanvraag voor huurtoeslag indienen bij de Belastingdienst. Je geeft hierbij de huurprijs van de woning en je inkomen door. De huurtoeslag is een voorschot. Je ontvangt dit rechtstreeks van de Belastingdienst.

De Belastingdienst controleert achteraf of de gegevens kloppen. Heb je meer verdiend? Dan moet je een deel van de toeslag terugbetalen. Heb je minder inkomen dan verwacht? Dan krijg je geld terug.

Vragen over huurtoeslag

Heb je vragen over huurtoeslag? Kijk dan op www.toeslagen.nl of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Interesse in Joke Smitstraat 71?

De huurwoning aan Joke Smitstraat 71 in Almelo is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten