menu
Home » Woning huren » Jeruzalem Staete

Jeruzalem Staete - Amsterdam

*** vanaf 55 jaar *** Het complex Jeruzalem Staete bestaat uit 84 sociale huurwoningen welke speciaal geschikt zijn voor senioren. Wonen in Jeruzalem Staete betekent: zelfstandig wonen in een modern Lees meer
TE HUUR

€ 649 - € 737

  • Aantal huurwoningen
    84
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

*** vanaf 55 jaar ***

Het complex Jeruzalem Staete bestaat uit 84 sociale huurwoningen welke speciaal geschikt zijn voor senioren. Wonen in Jeruzalem Staete betekent: zelfstandig wonen in een modern gebouw. Met de mogelijkheid voor zorg en dienstverlening voor nu of later.

- type appartementen –
Er zijn in totaal 54 tweekamerappartementen en 30 driekamerappartementen. Deze variëren in grootte van 64 tot 73 m². Alle woningen beschikken over een woonkamer, keuken, slaap- en badkamer en een tweede toilet. De grotere appartementen beschikken over een extra (slaap-)kamer voor logés of een hobby. Als bewoner kun je je fiets of scootmobiel stallen in de speciale centrale berging. Optioneel is er een parkeerplaats op het binnenterrein te huur.

- Locatie en voorzieningen–
De appartementen van Jeruzalem Staete aan de Van ’t Hofflaan en Robert Kochplantsoen liggen centraal in Watergraafsmeer. Op de begane grond van het gebouw vind je een wijkcentrum voor ontmoeting en activiteiten voor bewoners en buurtbewoners.

Voorzieningen als huisartsen, apotheek, fysiotherapie en een pedicure zorgen ervoor dat je alles binnen handbereik hebt. Er is ook een leuke kringloopwinkel in het gebouw.

- Levensloopgeschikt -
Het gebouw is van alle moderne comfort en luxe voorzien. Als bewoner geniet je van een behaaglijk binnenklimaat dankzij een duurzame verwarmingsinstallatie. Ook aan veiligheid is veel aandacht besteed, zoals aan de sloten, de brandmeldinstallatie, automatische verlichting en de noodoproepinstallatie.

- Aanmelden via WoningNet -
Om in aanmerking te komen voor een prachtig appartement in dit complex dien je minimaal 55 jaar of ouder te zijn en het inkomen dient binnen de sociale sector te vallen. Aanmelden voor een woning? Ga naar: www.woningnetregioamsterdam.nl

Ja, ik heb interesse in Jeruzalem Staete

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten