menu
Home » Woning huren » Jeruzalem Staete

Jeruzalem Staete - Amsterdam

Beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar - Het complex Jeruzalem Staete bestaat uit 84 sociale huurwoningen welke speciaal geschikt zijn voor senioren. Wonen in Jeruzalem Staete betekent: zelfstandig wonen Lees meer
TE HUUR

€ 649 - € 737

  • Aantal huurwoningen
    84
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar -

Het complex Jeruzalem Staete bestaat uit 84 sociale huurwoningen welke speciaal geschikt zijn voor senioren. Wonen in Jeruzalem Staete betekent: zelfstandig wonen in een modern gebouw. Met de mogelijkheid voor zorg en dienstverlening voor nu of later.
- type appartementen -
Er zijn in totaal 54 tweekamerappartementen en 30 driekamerappartementen. Deze variëren in grootte van 64 tot 73 m². Alle woningen beschikken over een woonkamer, keuken, slaap- en badkamer en een tweede toilet. De grotere appartementen beschikken over een extra (slaap-)kamer voor logés of een hobby. Als bewoner kun je je fiets of scootmobiel stallen in de speciale centrale berging.

- Locatie en voorzieningen–

De appartementen van Jeruzalem Staete aan de Van ’t Hofflaan en Robert Kochplantsoen liggen centraal in Watergraafsmeer. Op de begane grond van het gebouw vind je een wijkcentrum voor ontmoeting en activiteiten voor bewoners en buurtbewoners.
Voorzieningen als huisartsen, apotheek, fysiotherapie en een pedicure zorgen ervoor dat je alles binnen handbereik hebt. Er is ook een leuke kringloopwinkel in het gebouw.

- Levensloopgeschikt -

Het gebouw is van alle moderne comfort en luxe voorzien. Als bewoner geniet je van een behaaglijk binnenklimaat dankzij een duurzame verwarmingsinstallatie. Ook aan veiligheid is veel aandacht besteed, zoals aan de sloten, de brandmeldinstallatie, automatische verlichting en de noodoproepinstallatie.
- Inkomensrichtlijnen -
- Voor deze sociale huurwoning gelden er inkomenseisen. U kunt een sociale huurwoning huren als uw inkomen passend is bij de huur. De toewijzing vind plaats door middel van passend toewijzen. Er is voor deze woning sprake van een maximale inkomensgrens om in aanmerking te kunnen komen. De inkomensgrenzen 2024 kunt u vinden via https://www.volkshuisvestingnederland.nl/actueel/nieuws/2023/12/06/indexering-inkomens-voor-woningtoewijzing-verkoopregels-en-passend-toewijzen-2024.
Let op: het aanvragen van huursubsidie is afhankelijk van de kale huurprijs, servicekosten en uw inkomen. Om te zien of u in aanmerking komt, kunt u een proefberekening maken bij de Belastingdienst.

- Wilt u in aanmerking komen voor deze woning?-
Bent u enthousiast geworden over deze woning en voldoet u aan de inkomensrichtlijnen? Schrijf u dan in via vanderlinden.nl/woning-huren als woningzoekende. U dient voor een prachtig appartement in dit complex minimaal 55 jaar of ouder te zijn en het inkomen dient binnen de sociale sector te vallen. Aanmelden voor een woning? Ga naar: www.woningnetregioamsterdam.nl
Bij het selecteren van de meest geschikte kandidaat maken wij enkel gebruik van objectieve selectiecriteria zoals leeftijd, de hoogte van het inkomen in relatie tot de hoogte van de huur, gezinsomvang en soortgelijke criteria. Hierbij maken wij in geen enkele situatie positieve of negatieve uitzonderingen op basis van geslacht, huidskleur, achternaam, geaardheid, afkomst, geloof of etniciteit van de woningzoekende.
Als er meerdere, vergelijkbare inschrijvingen op een woning zijn, dan zal er een willekeurig dossier gekozen worden op volgorde van binnenkomst. U ontvangt hier dan vanzelf bericht over. Mocht u niets hebben vernomen, dan bent u helaas niet geselecteerd. U kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen waarom er gekozen is voor een andere kandidaat. Wanneer u zoveel mogelijk kans wilt maken op een woning, raden we u aan om meerdere voorkeuren door te geven indien u in meerdere woningen geïnteresseerd bent.

- Goed om te weten -
- Getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning zelf
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. De huur is maandelijks opzegbaar, de opzegtermijn bedraagt één maand.
Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Ja, ik heb interesse in Jeruzalem Staete

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten