menu
Home » Woning huren » Jan Tooropstraat 7A

Jan Tooropstraat 7A - Amsterdam

Per direct beschikbaar: 66 appartementen in Amsterdam West! Voor meer informatie en inschrijven: hurenjantoorop.nl * LET OP: de meeste appartementen zijn inmiddels verhuurd, wij hebben nog enkele appartementen Lees meer
TE HUUR

€ 1.655 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 47.00
 • Gebruiksoppervlakte
  79 m²
 • Woonoppervlakte
  79 m²
 • Status
  Verhuurd onder voorbehoud
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Per direct beschikbaar: 66 appartementen in Amsterdam West! Voor meer informatie en inschrijven: hurenjantoorop.nl * LET OP: de meeste appartementen zijn inmiddels verhuurd, wij hebben nog enkele appartementen beschikbaar*

In de wijk Overtoomse Veld in het bruisende Amsterdam West waar de straten vernoemd zijn naar de kunstenaars van het verleden herrijst nu een Nieuwe Meester. Op de hoek van de Jan Tooropstraat en de Johan Jongkindstraat, op loopafstand van Amsterdam Lelylaan wordt een nieuw woongebouw met 66 hoogwaardige nieuwbouwappartementen gerealiseerd. Met een toonaangevende entree wordt je welkom geheten in dit prachtige nieuwbouwcomplex. De verhuur is gestart en we hebben nog enkele appartementen per direct beschikbaar.

Dit prachtige nieuwbouwcomplex bestaat uit 7 woonlagen met in totaal 66 appartementen (variërend van 50m2 zonder buitenruimte tot en met 80m2 met buitenruimte) en 40 parkeerplaatsen in de half verdiepte parkeergarage. Alle appartementen krijgen een luxe Bruynzeel keuken en een hoogwaardige badkamer en toilet. Bovendien krijgen alle appartementen een externe berging van 5 m2 toegewezen in de parkeergarage.

Jan Tooropstraat 7A
- Ruim appartement van 79 m2
- Balkon op het oosten
- Gelegen op de bovenste verdieping (7e verdieping)
- Inclusief 1 eigen parkeerplaats in de parkeerkelder
- Inlusief inpandige berging én berging in de parkeerkelder
- Appartement is voorzien van zonnepanelen

Voor meer informatie en inschrijven: hurenjantoorop.nl

Ja, ik heb interesse in Jan Tooropstraat 7A

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten