menu
Home » Woning huren » Jan Tooropstraat 1C

Jan Tooropstraat 1C - Amsterdam

Per direct te huur: 66 appartementen in Amsterdam West! Voor meer informatie en inschrijven: hurenjantoorop.nl * LET OP: de meeste appartementen zijn inmiddels verhuurd, wij hebben nog enkele appartementen Lees meer
TE HUUR

€ 1.460 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 47.00
 • Gebruiksoppervlakte
  73 m²
 • Woonoppervlakte
  73 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Per direct te huur: 66 appartementen in Amsterdam West! Voor meer informatie en inschrijven: hurenjantoorop.nl * LET OP: de meeste appartementen zijn inmiddels verhuurd, wij hebben nog enkele appartementen beschikbaar*

In de wijk Overtoomse Veld in het bruisende Amsterdam West waar de straten vernoemd zijn naar de kunstenaars van het verleden herrijst nu een Nieuwe Meester. Op de hoek van de Jan Tooropstraat en de Johan Jongkindstraat, op loopafstand van Amsterdam Lelylaan wordt een nieuw woongebouw met 66 hoogwaardige nieuwbouwappartementen gerealiseerd. Met een toonaangevende entree wordt je welkom geheten in dit prachtige nieuwbouwcomplex. De verhuur is gestart en we hebben nog appartementen beschikbaar, de meeste woningen zijn inmiddels opgeleverd.

Dit prachtige nieuwbouwcomplex bestaat uit 7 woonlagen met in totaal 66 appartementen (variërend van 50m2 zonder buitenruimte tot en met 80m2 met buitenruimte) en 40 parkeerplaatsen in de half verdiepte parkeergarage. Alle appartementen krijgen een luxe Bruynzeel keuken en een hoogwaardige badkamer en toilet. Bovendien krijgen alle appartementen een externe berging van 5 m2 toegewezen in de parkeergarage.

Jan Tooropstraat 1C
- Ruim appartement van 73 m2
- Voorzien van royale slaapkamer en werkkamer
- Voorzien van luxe keuken, badkamer en toilet
- Terrastuin van 9 m2 gelegen op het koele noorden
- Gelegen op de begane grond
- Inclusief inpandige berging én berging in de parkeerkelder
- Inclusief 1 parkeerplaats
- Beschikt over eigen voordeur op de binnentuin

Per direct beschikbaar! Voor meer informatie en inschrijven: hurenjantoorop.nl

Interesse in Jan Tooropstraat 1C?

De huurwoning aan Jan Tooropstraat 1C in Amsterdam is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten