menu
Home » Woning huren » Ittmannserf 80

Ittmannserf 80 - Nunspeet

Kom kennismaken met dit seniorencomplex tijdens het open huis op woensdag 24 april 2019 van 13.30 tot 15.00. U kunt zich melden bij Ittmannserf 58! U hoeft zich hiervoor niet aan te melden. In het complex Lees meer
TE HUUR

€ 587 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 45.00
 • Gebruiksoppervlakte
  50 m²
 • Woonoppervlakte
  50 m²
 • Status
  Verhuurd per maand
Huurtoeslag?FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Kom kennismaken met dit seniorencomplex tijdens het open huis op woensdag 24 april 2019 van 13.30 tot 15.00. U kunt zich melden bij Ittmannserf 58! U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

In het complex “De Clockenslach” bieden wij zelfstandige appartementen aan voor senioren, de appartementen hebben allemaal een eigen keuken aangrenzend aan de woonkamer, badkamer, minimaal één slaapkamer, berging en een balkon waarbij u heerlijk kunt genieten van het groene karakter van Nunspeet. De faciliteiten in de omgeving zijn goed bereikbaar te voet, met de fiets, openbaar vervoer of met de auto. Uw eigen fiets kunt u stallen in de gemeenschappelijke fietsenberging. Wanneer u zorg nodig heeft bent u vrij om dit zelf af te stemmen met een zorgpartij.

Het complex heeft drie woonlagen, de eerste verdieping is te bereiken middels de trap en/of de lift. Vanaf de deze verdieping is de tweede verdieping te bereiken middels de trap(lift).
Wij hebben in het complex zowel sociale als vrije sector appartementen, voor welke sector u in aanmerking komt is inkomensafhankelijk. Om dit voor u goed te kunnen beoordelen zien wij graag een volledige inschrijving tegemoet!

Huurtoeslag

Heb je een laag inkomen? Grote kans dat je voor deze woning in aanmerking komt voor huurtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de huurkosten.

Wanneer heb je recht op huurtoeslag? 

Of je recht hebt op huurtoeslag hangt onder andere af van het inkomen van jezelf en het huishouden waar jij eventueel deel van uitmaakt, de huurprijs van de woning, je vermogen, je gezinssituatie en je leeftijd. Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst. Wil je meer weten of in aanmerking komen voor huurtoeslag? Doe dan een proefberekening op www.toeslagen.nl.

Hoe werkt het aanvragen van huurtoeslag? 

Zodra je je huurcontract hebt ondertekend kun je een aanvraag voor huurtoeslag indienen bij de Belastingdienst. Je geeft hierbij de huurprijs van de woning en je inkomen door. De huurtoeslag is een voorschot. Je ontvangt dit rechtstreeks van de Belastingdienst.

De Belastingdienst controleert achteraf of de gegevens kloppen. Heb je meer verdiend? Dan moet je een deel van de toeslag terugbetalen. Heb je minder inkomen dan verwacht? Dan krijg je geld terug.

Vragen over huurtoeslag

Heb je vragen over huurtoeslag? Kijk dan op www.toeslagen.nl of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Ja, ik heb interesse in Ittmannserf 80

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten