menu
Home » Woning huren » Ittmannserf 56

Ittmannserf 56 - Nunspeet

PER DIRECT BESCHIKBAAR! In een appartement in het complex "De Clockenslach" kunt u genieten van het groene en natuurlijke karakter van Nunspeet. Met de fiets of lopend is het een heerlijke omgeving om Lees meer
TE HUUR

€ 657 p/m

  • Type
    Woonhuis
  • Servicekosten
    € 50.00
  • Status
    Beschikbaar
Huurtoeslag?FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

PER DIRECT BESCHIKBAAR!

In een appartement in het complex "De Clockenslach" kunt u genieten van het groene en natuurlijke karakter van Nunspeet. Met de fiets of lopend is het een heerlijke omgeving om te recreëren. Zelfstandig wonen op een mooie plek. Met voor nu of later zorg en dienstverlening in de buurt. De minimale leeftijd om hier te kunnen wonen is 55 jaar.

Het tussen appartement is gelegen op de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de inpandige berging, de badkamer en de woonkamer welke een open keuken heeft. Via de slaapkamer kunt u naar de badkamer en naar het balkon waar u heerlijk van buiten kunt genieten (gericht op de Bosweg). De faciliteiten in de omgeving zijn goed bereikbaar te voet, met de fiets, openbaar vervoer of met de auto. Uw eigen fiets kunt u stallen in de gemeenschappelijke fietsenberging.

Voor dit appartement dient u naast de minimale leeftijd van 55 jaar of ouder ook een minimaal huishoudinkomen te hebben. Voor een éénpersoonshuishouden is dit tussen de € 22.700 en € 38.035, voor een tweepersoonshuishouden is dit tussen de € 30.800 en € 38.035. Om dit voor u goed te kunnen beoordelen zien wij graag een volledige inschrijving, met een inkomensverklaring of een definitieve aanslag 2017 of 2018 van de belastingdienst, tegemoet!

Huurtoeslag

Heb je een laag inkomen? Grote kans dat je voor deze woning in aanmerking komt voor huurtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de huurkosten.

Wanneer heb je recht op huurtoeslag? 

Of je recht hebt op huurtoeslag hangt onder andere af van het inkomen van jezelf en het huishouden waar jij eventueel deel van uitmaakt, de huurprijs van de woning, je vermogen, je gezinssituatie en je leeftijd. Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst. Wil je meer weten of in aanmerking komen voor huurtoeslag? Doe dan een proefberekening op www.toeslagen.nl.

Hoe werkt het aanvragen van huurtoeslag? 

Zodra je je huurcontract hebt ondertekend kun je een aanvraag voor huurtoeslag indienen bij de Belastingdienst. Je geeft hierbij de huurprijs van de woning en je inkomen door. De huurtoeslag is een voorschot. Je ontvangt dit rechtstreeks van de Belastingdienst.

De Belastingdienst controleert achteraf of de gegevens kloppen. Heb je meer verdiend? Dan moet je een deel van de toeslag terugbetalen. Heb je minder inkomen dan verwacht? Dan krijg je geld terug.

Vragen over huurtoeslag

Heb je vragen over huurtoeslag? Kijk dan op www.toeslagen.nl of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Interesse in Ittmannserf 56?

De huurwoning aan Ittmannserf 56 in Nunspeet is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten