menu
Home » Woning huren » Ittmannserf 40

Ittmannserf 40 - Nunspeet

*Voor de vitale 55-plusser!* Vanuit het seniorencomplex “De Clockenslach” is het genieten van het groene karakter van Nunspeet. De faciliteiten in de omgeving zijn goed bereikbaar te voet, met de Lees meer
TE HUUR

€ 752 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 53.00
 • Gebruiksoppervlakte
  82 m²
 • Woonoppervlakte
  82 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

*Voor de vitale 55-plusser!*

Vanuit het seniorencomplex “De Clockenslach” is het genieten van het groene karakter van Nunspeet. De faciliteiten in de omgeving zijn goed bereikbaar te voet, met de fiets, openbaar vervoer of met de auto. Uw eigen fiets kunt u stallen in de gemeenschappelijke fietsenberging. Wanneer u zorg nodig heeft bent u vrij om dit zelf af te stemmen met een zorgpartij.

Het drie kamer appartement is gelegen op de eerste verdieping van het complex. Deze verdieping is te bereiken met zowel de trap als de lift, echter is het appartement daarna te bereiken middels een buitenom. Het appartement heeft een eigen keuken aangrenzend aan de woonkamer, badkamer, twee slaapkamers, inpandige berging en een balkon.

Dit betreft een huurwoning in de sociale sector, daarom zien wij bij interesse graag uw complete aanvraag via onze website tegemoet zodat wij de mogelijkheden kunnen terugkoppelen!

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Interesse in Ittmannserf 40?

De huurwoning aan Ittmannserf 40 in Nunspeet is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten