menu
Home » Woning huren » Ittmannserf 24

Ittmannserf 24 - Nunspeet

*Voor de vitale 55-plusser!* Vanuit het woongebouw “De Clockenslach” is het genieten van het groene karakter van Nunspeet. De faciliteiten in de omgeving zijn goed bereikbaar te voet, met de fiets, Lees meer
TE HUUR

€ 690 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 70.00
 • Gebruiksoppervlakte
  44 m²
 • Woonoppervlakte
  44 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

*Voor de vitale 55-plusser!*

Vanuit het woongebouw “De Clockenslach” is het genieten van het groene karakter van Nunspeet. De faciliteiten in de omgeving zijn goed bereikbaar te voet, met de fiets, openbaar vervoer of met de auto. Uw eigen fiets kunt u stallen in de gemeenschappelijke fietsenberging. Wanneer u zorg nodig heeft bent u vrij om dit zelf af te stemmen met een zorgorganisatie.

Het twee kamer appartement is gelegen op de begane grond van het woongebouw. Het appartement heeft een eigen keuken aangrenzend aan de woonkamer, badkamer, een slaapkamer en een inpandige berging.

Dit betreft een huurwoning in de sociale sector, daarom zien wij bij interesse graag uw complete aanvraag via onze website tegemoet zodat wij de mogelijkheden kunnen terugkoppelen!

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Plattegrond

Interesse in Ittmannserf 24?

De huurwoning aan Ittmannserf 24 in Nunspeet is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning, schrijf je dan via onze website of neem contact met ons op.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten