menu
Home » Woning huren » Huller Schans

Huller Schans - Oldebroek

Prettig wonen in complex Huller Schans in één van de royale huurappartementen te Oldebroek! De appartementen zijn speciaal ontwikkeld voor senioren die kiezen voor comfortabel zelfstandig wonen. Het Lees meer
TE HUUR

€ 950 - € 1050

  • Aantal huurwoningen
    11
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Prettig wonen in complex Huller Schans in één van de royale huurappartementen te Oldebroek! De appartementen zijn speciaal ontwikkeld voor senioren die kiezen voor comfortabel zelfstandig wonen. Het complex Huller Schans biedt appartementen op drie woonlagen met een ruime woonkamer en twee slaapkamers. De appartementen op de eerste en tweede verdieping zijn zowel middels een lift als met trap bereikbaar.

Alle appartementen hebben een ruime woonkamer met een open keuken, een hoofdslaapkamer en een tweede slaapkamer. U komt binnen in de ruime hal, met toegang tot het toilet en de berging/wasruimte. In de royale badkamer bevindt zich een tweede toilet in de verhoogde uitvoering. In Huller Schans vindt u twee typen appartementen, type B en type C. De gebruiksoppervlakte van deze appartementen is circa 105 m2. De keuken is voorzien van 4-pits elektrische kookplaat, een afzuigkap, ingebouwde koelkast met vrieskast en een magnetron.

Huller Schans biedt u als bewoner op diverse manieren woonplezier en comfort. Het gebouw heeft een overdekte hoofdentree. Daar vindt u de brievenbussen en het bellentableau met een videofooninstallatie. Met deze voorziening kunt u vanuit uw woonkamer de bezoeker die voor het entreeportaal staat, zien, horen en spreken. Met een druk op de knop in uw appartement opent u de toegangsdeur en kan de gast bij uw eigen voordeur aanbellen.

Stalling en parkeren
Voor uw fiets of scootmobiel is plaats in de gezamenlijke berging op de begane grond. Daar is ook een elektrisch oplaadpunt. Voor uw auto en die van uw gasten is er voldoende openbare parkeergelegenheid op het terrein en aan omliggende straten.

De locatie
Dichtbij – aan de Stationstraat – ligt De Hullen, een nieuw en eigentijds woonzorgcentrum. Als u dat wilt kunt u gebruik maken van vele faciliteiten zoals een aanbod van zorg- en service, de grote tuin, activiteiten en het restaurant.

Op de locatie liggen nog twee complexen namelijk Huller Staete, met 8 koopappartementen en Huller Stee, met 24 sociale huurappartementen. Meer informatie over de Huller Stee kunt u vinden op onze site bij het project Huller Stee.

De grote tuin in het midden van het terrein biedt u ook als bewoner van Huller Schans een prettige groene plek dichtbij. Verder vindt u de winkelstraat van Oldebroek op loopafstand. Ook het mooie buitengebied is te voet te bereiken.

Omgeving
In het noorden van de Veluwe ligt Oldebroek, een gemeente met zes dorpskernen en een aantal buurtschappen. Een van de dorpskernen is – gelijknamig met de gemeente- de plaats Oldebroek. Het dorp heeft 6000 inwoners.
Oldebroek is een mooi gelegen dorp met een zeer afwisselende omgeving. Bos, hei, weidegebied en prachtige landgoederen met een rijke historie, u vindt het allemaal dichtbij. Niet ver weg liggen de schilderachtige vissersplaatsen Elburg, Harderwijk en de Hanzestad Kampen. Als grotere stad is Zwolle goed bereikbaar. Ook voor waterliefhebbers is wonen in Oldebroek aantrekkelijk; watersport is volop mogelijk op het Drontermeer en Veluwemeer.
Naast de rust van de groene omgeving biedt Oldebroek genoeg bedrijvigheid. Zo heeft het dorp een levendig winkelhart en een graag bezocht Boerderijmuseum. Het ‘Kulturhus’ van Oldebroek biedt een sportzaal en verschillende andere zalen waar tal van verenigingen hun activiteiten organiseren.

- Inkomensrichtlijnen -
- Voor deze sociale huurwoning gelden er inkomenseisen. U kunt een sociale huurwoning huren als uw inkomen passend is bij de huur. De toewijzing vind plaats door middel van passend toewijzen. Er is voor deze woning sprake van een maximale inkomensgrens om in aanmerking te kunnen komen. De inkomensgrenzen 2024 kunt u vinden via https://www.volkshuisvestingnederland.nl/actueel/nieuws/2023/12/06/indexering-inkomens-voor-woningtoewijzing-verkoopregels-en-passend-toewijzen-2024.
Let op: het aanvragen van huursubsidie is afhankelijk van de kale huurprijs, servicekosten en uw inkomen. Om te zien of u in aanmerking komt, kunt u een proefberekening maken bij de Belastingdienst.

- Wilt u in aanmerking komen voor deze woning?-
Bent u enthousiast geworden over deze woning en voldoet u aan de inkomensrichtlijnen? Schrijf u dan in via vanderlinden.nl/woning-huren als woningzoekende.
Bij het selecteren van de meest geschikte kandidaat maken wij enkel gebruik van objectieve selectiecriteria zoals leeftijd, de hoogte van het inkomen in relatie tot de hoogte van de huur, gezinsomvang en soortgelijke criteria. Hierbij maken wij in geen enkele situatie positieve of negatieve uitzonderingen op basis van geslacht, huidskleur, achternaam, geaardheid, afkomst, geloof of etniciteit van de woningzoekende.
Als er meerdere, vergelijkbare inschrijvingen op een woning zijn, dan zal er een willekeurig dossier gekozen worden op volgorde van binnenkomst. U ontvangt hier dan vanzelf bericht over. Mocht u niets hebben vernomen, dan bent u helaas niet geselecteerd. U kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen waarom er gekozen is voor een andere kandidaat. Wanneer u zoveel mogelijk kans wilt maken op een woning, raden we u aan om meerdere voorkeuren door te geven indien u in meerdere woningen geïnteresseerd bent.

- Goed om te weten -
- Getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning zelf
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. De huur is maandelijks opzegbaar, de opzegtermijn bedraagt één maand.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Huller Schans

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten