menu
Home » Woning huren » Huis Assendorp

Huis Assendorp - Zwolle

Huis Assendorp is een thuis voor mensen die wellicht een dagje ouder worden, maar ook midden in het leven staan. Een plek waar u fijn en betaalbaar kunt wonen. Een plek waar u de privacy heeft van uw eigen Lees meer
TE HUUR

Op aanvraag

  • Aantal huurwoningen
    99
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Huis Assendorp is een thuis voor mensen die wellicht een dagje ouder worden, maar ook midden in het leven staan. Een plek waar u fijn en betaalbaar kunt wonen. Een plek waar u de privacy heeft van uw eigen woning en reuring vindt in de vele gezamenlijke woonkamers en de voorzieningen in het gebouw. Waar zorg beschikbaar is als u die nodig heeft en met u meegroeit als uw behoeftes veranderen.

De woningen
De appartementen en de algemene ruimten in Huis Assendorp zijn verbouwd. De woningen zijn van alle gemakken voorzien. Met een eigen slaapkamer, woonkamer met open keuken, een aparte badkamer en in sommige gevallen nog een extra kamer en/of buitenruimte. De appartementen zijn lekker compact, overzichtelijk, en buitengewoon betaalbaar bovendien! Dit appartement is een van de grotere types!

Reuring
Voor gezelligheid met uw buren kunt u terecht in de mooie gezamenlijke woonkeuken op uw verdieping . Hier kunt u met andere bewoners koken of een kopje koffie kunt drinken. Of u kunt bijvoorbeeld schilderen in het atelier. Op de begane grond zijn er diverse faciliteiten, zoals een beautysalon en een fysiotherapeut .

Voor oud en jong
Huis Assendorp is een thuis voor zelfstandig wonende ouderen, maar ook voor een aantal jonge huurders. Die mix zorgt voor evenwicht en diversiteit. Voor levendigheid en informele contacten met binnen én buiten. Huis Assendorp is dan ook méér dan een woongebouw. Het is een wijkje in het klein waar iedereen van harte welkom is!

Heeft u belangstelling? Wij horen u heel graag!

Ja, ik heb interesse in Huis Assendorp

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten