menu
Home » Woning huren » Het IJland

Het IJland - Amsterdam

Het IJland I Bert Haamstrakade Het IJland, 271 luxe huurappartementen. Door de variatie in grootte van de appartementen is hier plek voor verschillende behoeften. Of je nu voor het eerst gaat huren of Lees meer
TE HUUR

€ 790 - € 1500

  • Aantal huurwoningen
    271
  • Status
    Beschikbaar
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Het IJland I Bert Haamstrakade
Het IJland, 271 luxe huurappartementen. Door de variatie in grootte van de appartementen is hier plek voor verschillende behoeften. Of je nu voor het eerst gaat huren of kiest voor samen lekker ruim wonen aan het water op een van de mooiste plekjes in Amsterdam. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 43 tot 90 m2. Ongeacht welk appartement je huurt: het luxe afwerkingsniveau en de binnentuinen aan het water zijn voor iedereen beschikbaar.

Parkeer je auto in de garage en neem de lift of trap naar jouw woonverdieping. Of loop over de Bert Haanstrakade en kom binnen via de mooie entree. Met mooie, natuurlijke tinten en materialen wordt een warm welkom gecreëerd. Op de vloer liggen Mosategels, diverse wanden zijn voorzien van houten latten, de verlichting is sfeervol en op één van de wanden prijkt een levensgrote fotoprint.
IJburg

IJburg is een van de nieuwste stadswijken in Amsterdam, bestaande uit zeven eilanden met elk een eigen karakter. Als IJburg klaar is, wonen er zo'n 45.000 mensen met voldoende voorzieningen als winkels, scholen, sportscholen en ontspanning,. In IJburg kunt u wonen én werken op een steenworp afstand van de bruisende hoofdstad terwijl de lichtzilte lucht van de vroegere Zuiderzee fris door de straten wuift.
Water, groene omgeving, strand en de stad
Wie houdt van water en groen in de nabijheid van de stad zit hier precies op zijn of haar plek. IJburg is erg rijk aan groene voorzieningen, het Diemerpark, ongeveer zo groot als het Vondelpark en het strand van Blijburg aan Zee liggen op loopafstand. Daarnaast zijn er nog drie wijkparken en een groot gezinsvriendelijk grasstrand. Nog dichter bij huis zijn er vier speelvelden en twaalf groene speelplekken. Alle ingrediënten voor een rijk buitenleven. IJburg is ook centraal gelegen naast uitvalswegen naar de A1, A9 en A10.
Openbaar vervoer is hier prima geregeld met tram 26 bent u binnen 15/20 minuten op Centraal Station en met bus 66 richting Station Arena in Amsterdam Zuid-Oost. Het winkelcentrum van IJburg bied veel winkel mogelijkheden zoals: De Albert Heijn, de Vomar, Blokker, Hema, een Slager, een bakker, een fietsenmaker en nog veel meer. Verder zijn er op IJburg leuke winkels een Apotheek, scholen, kinderdagverblijven en restaurants, denk hier aan de IJburglaan en de haven.

2 beschikbare woningen
3-kamer appartement

Bert Haanstrakade 732 - Amsterdam€ 1390 per maand
Bert Haanstrakade 768 - Amsterdam€ 1360 per maand

2 beschikbare woningen
2-kamer appartement

Bert Haanstrakade 678 - Amsterdam€ 1170 per maand
Bert Haanstrakade 704 - Amsterdam€ 1150 per maand

Interesse in Het IJland?

De huurwoning aan Het IJland in Amsterdam is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning, schrijf je dan via onze website of neem contact met ons op.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten