menu
Home » Woning huren » Het Anker

Het Anker - Almere

Op zoek naar een huurappartement in Duin? De luxe om in een duingebied te wonen met Amsterdam op 20 minuten auto-afstand. De appartementen zijn luxe afgewerkt, beschikken over 2 slaapkamers en een eigen Lees meer
TE HUUR

€ 900 - € 1200

  • Aantal huurwoningen
    50
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Op zoek naar een huurappartement in Duin? De luxe om in een duingebied te wonen met Amsterdam op 20 minuten auto-afstand.

De appartementen zijn luxe afgewerkt, beschikken over 2 slaapkamers en een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage. Uiteraard ontbreekt een eigen ruim balkon niet.

Het Anker is onderdeel van DUIN. Je kunt hier wonen, werken en recreëren. In de duinen, in het bos, aan het strand of op het water. DUIN wordt een uniek stukje stad in een nieuw duinlandschap.

Met echte duinen tot wel 10 meter hoog, bossen en stranden. Met een jachthaven en een boulevard met appartementen, winkels, restaurants, maar met de natuur altijd dichtbij!

- Inkomensrichtlijnen -
• Om in aanmerking te komen voor deze woning is het goed te weten dat we hiervoor inkomensrichtlijnen hanteren. Als alleenverdiener bedraagt je bruto maandsalaris (inclusief vakantiegeld en 13e maand) 4x keer de vermelde huurprijs van deze woning.
• Voor tweeverdieners tellen wij het tweede inkomen voor 100% mee.
• Rekenvoorbeeld: het bruto (gezamenlijke inkomen) maandinkomen voor een woning die € 1.000,- per maand kost is dus € 4.000 (1.000 x 4).
• In sommige gevallen is een waarborgsom verplicht.
• Ben je een zelfstandig ondernemer, gepensioneerd of meer informatie over de inkomensrichtlijnen? Ga naar dan naar onze website: vanderlinden.nl/woning-huren/faq

- Wil je in aanmerking komen voor deze woning? -
Ben je enthousiast geworden over deze woning en voldoe je aan de inkomensrichtlijnen? Schrijf je dan in via vanderlinden.nl/woning-huren als woningzoekende.

Bij het selecteren van de meest geschikte kandidaat maken wij enkel gebruik van objectieve selectiecriteria zoals leeftijd, de hoogte van het inkomen in relatie tot de hoogte van de huur, gezinsomvang en soortgelijke criteria.
Hierbij maken wij in geen enkele situatie positieve of negatieve uitzonderingen op basis van geslacht, huidskleur, achternaam, geaardheid, afkomst, geloof of etniciteit van de woningzoekende.

Als er meerdere, vergelijkbare inschrijvingen op een woning zijn, dan zal er een willekeurig dossier gekozen worden op volgorde van binnenkomst.
Je ontvangt hier dan vanzelf bericht over. Mocht je niets hebben vernomen, dan ben je helaas niet geselecteerd. Je kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen waarom er gekozen is voor een andere kandidaat.
Wanneer je zoveel mogelijk kans wilt maken op een woning, raden we je aan om meerdere voorkeuren door te geven indien je in meerdere woningen geïnteresseerd bent.

- Goed om te weten -
• Getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning zelf.
• De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden. Na deze periode is deze maandelijks opzegbaar, de opzegtermijn bedraagt één maand.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Ja, ik heb interesse in Het Anker

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten