menu
Home » Woning huren » Helenius de Cockplein en Boven Nieuwstraat

Helenius de Cockplein en Boven Nieuwstraat - Kampen

Per direct beschikbaar: praktische 55+ appartementen ideaal gelegen in het centrum van Kampen. Het betreft 3 kamer appartementen gelegen nabij zorginstelling Margaretha. Zo woont u zelfstandig, maar Lees meer
TE HUUR

€ 614 - € 720

  • Aantal huurwoningen
    46
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Per direct beschikbaar: praktische 55+ appartementen ideaal gelegen in het centrum van Kampen.

Het betreft 3 kamer appartementen gelegen nabij zorginstelling Margaretha. Zo woont u zelfstandig, maar met alle zorgvoorzieningen in de directe omgeving.
De woonkamer heeft een open keuken, 2 slaapkamers, een berging en een badkamer. Het appartement is rolstoeltoegankelijk.
De minimale leeftijd is 55 jaar. Het is mogelijk gebruik te maken van diverse faciliteiten van het naast gelegen zorgcentrum. Woningzoekenden met een zorgindicatie krijgen voorrang.

De appartementen zijn gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Kampen. Zo zijn alle voorzieningen in de buurt. Een ideale woonomgeving.
De uitvalswegen naar de N50 richting Zwolle en Emmeloord (A6) zijn goed bereikbaar. Sinds 2013 is Kampen aangesloten op het treinnetwerk richting Lelystad - Amsterdam. Zo zijn de openbaar vervoer verbindingen sterk verbeterd en kunt u eenvoudig reizen met het openbaar vervoer.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Helenius de Cockplein en Boven Nieuwstraat

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerkers. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten