menu
Home » Woning huren » Havenmeester

Havenmeester - Amsterdam

De Havenmeester I Krijn Taconiskade 66 luxe 3-kamer appartementen en 3 exclusieve penthouses. De appartementen variëren in grootte van 88 tot 207 m2. De appartementen zijn voorzien van luxe inbouwkeukens Lees meer
TE HUUR

€ 1000 - € 3000

  • Aantal huurwoningen
    66
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

De Havenmeester I Krijn Taconiskade
66 luxe 3-kamer appartementen en 3 exclusieve penthouses. De appartementen variëren in grootte van 88 tot 207 m2. De appartementen zijn voorzien van luxe inbouwkeukens en de afwerking van de appartementen is buitengewoon fraai en luxueus. De grotere appartementen bevinden zich op de tweede verdieping en beschikken over een privé-terras van ongeveer 40 m2.
De meeste woningen aan de zuidwestkant van het gebouw zijn uitgerust met een afsluitbaar balkon dat zich over de volle gevelbreedte van bijna achter meter uitstrekt. De afgesloten balkons zijn door vouwpuien volledig te openen, zodat licht en lucht kunnen binnenstromen.
Aan de havenzijde zijn de balkons iets smaller en dieper gemaakt, zodat u ook vanuit de woonkamer uitkijkt op het water. Alle ramen zijn even hoog als de verdieping zelf, waardoor licht, lucht en uitzicht vrij spel hebben in de woning.
Eigen karakter binnen het Haveneiland
Krijn Taconiskade ook wel bekend als "De Havenmeester" markeert het ontstaan van een gebied met een geheel eigen karakter binnen het Haveneiland. Dit gebied heeft een sterk nautisch karakter, met alle kenmerken die een Havenkwartier eigen is. Houten steigers met ligplaatsen voor ca. 120 kleinere pleziervaartuigen en een drietal aanlegplaatsen voor grotere schepen. Gezellige terrasjes langs de met bomen beplante kades en bedrijvigheid bij de sluis, die het IJmeer voor de watersport ontsluit. Naast de woongebouwen die rond de haven zijn gebouwd zijn behalve andere woningen ook winkels, horeca en kantoren gevestigd. Zo is een optimale mix van wonen en werken in een levendige buurt ontstaan.
IJburg

IJburg is een van de nieuwste stadswijken in Amsterdam, bestaande uit zeven eilanden met elk een eigen karakter. Als IJburg klaar is, wonen er zo'n 45.000 mensen met voldoende voorzieningen als winkels, scholen, sportscholen en ontspanning,. In IJburg kunt u wonen én werken op een steenworp afstand van de bruisende hoofdstad terwijl de lichtzilte lucht van de vroegere Zuiderzee fris door de straten wuift.
Water, groene omgeving, strand en de stad
Wie houdt van water en groen in de nabijheid van de stad zit hier precies op zijn of haar plek. IJburg is erg rijk aan groene voorzieningen, het Diemerpark, ongeveer zo

Ja, ik heb interesse in Havenmeester

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten