menu
Home » Woning huren » Grootzeil 29

Grootzeil 29 - Almere

Beschikbaar per 1 december 2020: Luxe 3-kamer appartement in Noorderplassen. Dit prachtige en moderne 3-kamer appartement met een oppervlakte van 88 m2 is gelegen op de eerste verdieping van het complex Lees meer
TE HUUR

€ 1.249 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 40.00
 • Gebruiksoppervlakte
  88 m²
 • Woonoppervlakte
  88 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Beschikbaar per 1 december 2020: Luxe 3-kamer appartement in Noorderplassen.

Dit prachtige en moderne 3-kamer appartement met een oppervlakte van 88 m2 is gelegen op de eerste verdieping van het complex en beschikt over een riant balkon. Het appartement heeft een lichte en ruime woonkamer. De moderne keuken is voorzien van inbouwapparatuur. De badkamer heeft een luxe afwerking en beschikt over een sauna.

Op de begane grond van het complex bevindt zich een berging. Er hoort één parkeerplaats bij het appartement.

Het appartementencomplex is gelegen in de groene en waterrijke wijk Noorderplassen. Ook is de wijk kindvriendelijk door de vele plantsoenen en gescheiden fietspaden. Het gezondheidscentrum, de supermarkt en basisscholen liggen op loopafstand van het appartementencomplex. Tevens is het centrum van Almere Stad zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

De huurprijs bedraagt €1.249,00 exclusief € 40,00 servicekosten per maand. Voor dit appartement wordt een inkomenseis van 4 keer de bruto huurprijs gehanteerd. Een tweede inkomen telt voor 100% mee. Er wordt standaard een waarborgsom gelijk aan één maand de bruto huurprijs gehanteerd.

Belangstelling?
Schrijft u zich in via vanderlinden.nl. Alleen complete dossiers met documenten worden in behandeling genomen. Heeft u nog vragen, dan kunt u die stellen door een mail te sturen naar verhuur @ vanderlinden.nl

Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen aan deze aanbieding, foto's en informatie geen rechten worden ontleend.

Interesse in Grootzeil 29?

De huurwoning aan Grootzeil 29 in Almere is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten