menu
Home » Woning huren » Grasweg 166

Grasweg 166 - Amsterdam

** INSCHRIJVEN MOGELIJK VIA 360DEGREESAMSTERDAM.NL ** Fijne appartementen op een prachtlocatie aan het IJ, met een verschillend aantal slaapkamers. Reken op: hoog afwerkingsniveau (inclusief keuken, Lees meer
TE HUUR

€ 1.653 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 78.00
 • Gebruiksoppervlakte
  74 m²
 • Woonoppervlakte
  74 m²
 • Status
  Verhuurd per maand
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

** INSCHRIJVEN MOGELIJK VIA 360DEGREESAMSTERDAM.NL **

Fijne appartementen op een prachtlocatie aan het IJ, met een verschillend aantal slaapkamers. Reken op: hoog afwerkingsniveau (inclusief keuken, badkamer), vaak met eigen buitenruimte (inpandig balkon, uitpandig balkon, dakterras), soms zelfs twee. 360 Degrees is perfect centraal geleden in Amsterdam, mét parkeergelegenheid en Openbaar Vervoer om de hoek, inspirerende woonomgeving vlakbij de levendige hotspots van ‘booming’ Noord, aan je voeten straks het groene Oeverpark langs de waterkant. Avontuurlijke, grootstedelijke architectuur, energiezuinig mede dankzij vloerverwarming én vloerkoeling. En dan het uitzicht . . . . !

In totaal 122 appartementen, verdeeld over twee woontorens en een deel laagbouw. Voornamelijk met 2 slaapkamers, woonoppervlakte van 33 m2 tot maar liefst 107 m2. De onderste laag heeft extra hoge plafonds. In de woontorens blijven er vier hoofdtypes over, voor een groot deel hoekappartementen; de indeling is deels 180 graden gespiegeld ten opzichte van de buren. De woningen zijn nog in aanbouw maar worden naar verwachting medio 2022 opgeleverd, LET OP: dit is nog niet zeker.

Wat maakt de woningen van 360 Degrees Amsterdam zo bijzonder?
? Bevoorrecht wonen in Amsterdam; alle pluspunten van comfortabele nieuwbouw
? Duurzaam: energiezuinig en gasloos, dus lage woonlasten
? De aantrekkingskracht van Noord; een gewilde woonbuurt met ruimte, licht en veel groen
? Het karakteristieke ontwerp: onderkant in stoer ‘black pepper raw’ steen, bovenin lichter van kleur
? Het uitzicht! Veel van de woningen kijken uit over het brede water van het IJ - naar monumentaal A’dam
? 360 Degrees verrijst op de smalle ‘landtong’ tussen IJ en Tolhuiskanaal
? Twee ranke woontorens, de onderste woonlaag met hogere plafonds
? Meestal een eigen buitenruimte (soms zelfs twee!), voor wie wil is er een parkeerplaats te huur, deels in naastgelegen, bovengrondse parkeergarage
? Over parkeren gesproken: 33 parkeerplekken in de kelder van het gebouw, voorziening voorbereid voor oplaadpunten voor elektrische voertuigen
? Uitstekend bereikbaar met de auto - 7 minuten naar Ringweg A10 en verder, 25 minuten naar Schiphol Airport. Het Openbaar Vervoer is dik in orde: bushalte en gratis veerpont om de hoek.

De torens van 360 Degrees zie je al van verre oprijzen. Pas als je er vlak voor staat, herken je het karakter van dit woon-werkeiland aan het IJ. Een architectonisch hoogstandje in drie ongelijke delen. De korte tour: op de begane grond privébergingen en de collectieve fietsenstalling, het begin van een hellingbaan die uitkomt bij de parkeerplaatsen, plus de uitnodigende entree van drie openbare of commerciële ruimtes, buiten zonnige terrassen.

De locatie - prachtig aan het IJ (Grasweg, stadsdeel Noord)
Wat een uitzicht! Amsterdam ligt aan je voeten. Voor je ligt de prachtige skyline van oud-Amsterdam, je ziet de boten op het IJ en om je heen de leuke plekken in het hippe Noord. Makkelijk: je woont veel dichter bij het historische centrum van de stad dan de meeste Amsterdammers in Zuid, West of Oost. Met de gratis veerpont sta je binnen 10 minuten aan de overkant, het Centraal Station en het centrum van Amsterdam. Maar de meeste dingen die het leven aangenamer maken, vind je ‘thuis’ in Noord. Of op fietsafstand, in waterrijk en landelijk Noord-Holland.

Interesse
Heb je interesse? Dan begrijpen we dat heel goed! Alle informatie is te vinden op 360DEGREESAMSTERDAM.NL, hier kan je je gelijk inschrijven. Om voor een woning in aanmerking te komen, moet je aantonen dat je voldoende inkomen hebt. Je kunt de richtlijnen, welke zijn genoemd op de website aanhouden.

Ja, ik heb interesse in Grasweg 166

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten