menu
Home » Woning huren » Goudplevierweg 5

Goudplevierweg 5 - Almere

Per direct beschikbaar: unieke woonboerderij in Oosterwold! Deze zeer ruime woonboerderij met een gebruiksoppervlakte van ongeveer 410 m² beschikt over een ruime woonkamer en keuken. Op de begane grond Lees meer
TE HUUR

€ 1.800 p/m

 • Type
  Woonhuis
 • Servicekosten
  € 150.00
 • Gebruiksoppervlakte
  410 m²
 • Woonoppervlakte
  410 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Per direct beschikbaar: unieke woonboerderij in Oosterwold!

Deze zeer ruime woonboerderij met een gebruiksoppervlakte van ongeveer 410 m² beschikt over een ruime woonkamer en keuken. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer en badkamer. Ook is er een grote inpandige garage aanwezig.

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 grote slaapkamers van diverse formaten en een ruime badkamer. Daarnaast beschikt deze woonboerderij ook nog over een zeer grote zolder.

Deze woonboerderij is beschikbaar voor een minimale huurperiode van 12 kalendermaanden en een maximale huurperiode van 18 maanden. Heeft u interesse in het huren van deze woonboerderij? Dan zien wij graag een complete inschrijving tegemoet via onze website (vanderlinden.nl)

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Plattegrond

Interesse in Goudplevierweg 5?

De huurwoning aan Goudplevierweg 5 in Almere is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten