menu
Home » Woning huren » Glenn Millerweg 107A

Glenn Millerweg 107A - Almere

Studio’s Aan de Glenn Millerweg in Muziekwijk in Almere zijn 5 prachtige studio’s gecreëerd. Elke studio is een zelfstandige woonruimte en van alle gemakken voorzien. Zo is er voor elke studio een Lees meer
TE HUUR

€ 799 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 142.00
 • Gebruiksoppervlakte
  35 m²
 • Woonoppervlakte
  35 m²
 • Status
  Onder optie
Huurtoeslag?FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Studio’s
Aan de Glenn Millerweg in Muziekwijk in Almere zijn 5 prachtige studio’s gecreëerd. Elke studio is een zelfstandige woonruimte en van alle gemakken voorzien. Zo is er voor elke studio een complete keuken en badkamer met toilet aanwezig. Met uitstekende uitvalswegen, bent u snel in Amsterdam of op Schiphol.
De 5 studio’s hebben allen een warm en modern karakter waarbij rekening is gehouden met een eenpersoons huishouden. Alle huurders kunnen gebruik maken van een gezamenlijke wasmachine en fietsenberging!
Standaard zijn de studio’s gestoffeerd (voorzien van laminaat vloer en gordijnen). De getoonde foto's zijn van een vergelijkbaar object, in deze studio's is geen meubilering aanwezig.

Voor 4 van de 5 studio's is het mogelijk om over de kale huurprijs huurtoeslag aan te vragen, uiteraard is dit afhankelijk van uw inkomen. Voor een berekening verwijzen wij u graag naar De Belastingdienst.

Huurperiode
Deze woningen zijn ideaal geschikt voor starters en expats. De minimale huurperiode is 1 jaar en kan daarna voor onbepaalde tijd worden verlengd.

Open huis
Dinsdag 2 Oktober is er een Open Huis speciaal voor u georganiseerd. U bent welkom tussen 15.00 en 16.00 uur. Voor dit Open Huis hoeft u zich niet aan te melden. Er kunnen geen andere bezichtigingen worden ingepland.

Hoe komt u in aanmerking?
Als u graag in aanmerking wilt komen voor één van de studio’s aan de Glenn Millerweg, hebben wij een volledige aanvraag van u nodig. Deze dient u voor donderdag 4 Oktober bij ons te hebben ingeleverd via het digitale dossier op onze website. Daarnaast dient u ook aanwezig te zijn geweest bij het Open Huis op dinsdag 2 Oktober.
Uit de kandidaten die zowel bij het Open Huis zijn geweest als een volledige aanvraag hebben ingediend, wordt een selectie gemaakt. Houdt u rekening met de gestelde inkomenseis voor de woningen (namelijk 2x de huurprijs als minimale bruto inkomen per maand).

Kernwoorden voor huren aan de Glenn Millerweg: modern, warm, compleet, sfeervol, luxe en van alle gemakken voorzien.

Huurtoeslag

Helaas, deze woning ligt boven de huurtoeslaggrens. Ook al heb je een laag inkomen, voor deze woning kun je niet in aanmerking komen voor huurtoeslag.

Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst.

Ja, ik heb interesse in Glenn Millerweg 107A

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten