menu
Home » Woning huren » Giraffeweg

Giraffeweg - Almere

Speelse woningen regelmatig te huur in de Faunabuurt. De twee-onder-één-kap woningen beschikken over een ruime woonkamer met een open keuken, tevens heeft elke woning een eigen garage. Op de eerste Lees meer
TE HUUR

€ 1100 - € 1300

  • Aantal huurwoningen
    24
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Speelse woningen regelmatig te huur in de Faunabuurt.

De twee-onder-één-kap woningen beschikken over een ruime woonkamer met een open keuken, tevens heeft elke woning een eigen garage.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer gesitueerd. De badkamer is voorzien van een wastafelcombinatie, een ligbad en een tweede toilet.

De zolder is bereikbaar d.m.v. een vaste trap en biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een vierde slaapkamer. Op de zolder vindt u de CV/ warmwatervoorziening en alle aansluitingen voor wasautomaten.

De twee-onder-één-kap woningen liggen in de Faunabuurt aan de Giraffeweg. De Faunabuurt ligt in een waaiervormige hoek tussen de Landgoederenbuurt en de Bloemenbuurt. De wijk wordt in tweeën gedeeld door een stadsgracht. De buitenrand van de wijk grenst aan de Lage Vaart. Het is de woonbuurt die het dichtst bij Almere-Stad ligt. Tegenover de Faunabuurt ligt het recreatiegebied Buitenhout, een bosrijk terrein dat verder ontwikkeld wordt als landschapspark. Belangrijk pluspunt van deze wijk is de directe aansluiting naar de rijksweg A6 en de nabij gelegen voorzieningen zoals de basisschool, het winkelcentrum, NS-station en Doe Mere. Tevens is er een goede busverbinding aanwezig.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Giraffeweg

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten