menu
Home » Woning huren » Giraffeweg 66

Giraffeweg 66 - Almere

Speelse woning te huur in de Faunabuurt. Indeling: De twee-onder-één-kap woningen beschikken over een ruime woonkamer met een open keuken, tevens heeft elke woning een eigen garage. Op de eerste Lees meer
TE HUUR

€ 970 p/m

 • Type
  Woonhuis
 • Gebruiksoppervlakte
  113 m²
 • Woonoppervlakte
  113 m²
 • Status
  Onder optie
Huurtoeslag?FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Speelse woning te huur in de Faunabuurt.

Indeling:
De twee-onder-één-kap woningen beschikken over een ruime woonkamer met een open keuken, tevens heeft elke woning een eigen garage.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer gesitueerd. De badkamer is voorzien van een wastafelcombinatie, een ligbad en een tweede toilet.

De zolder is bereikbaar d.m.v. een vaste trap en biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een vierde slaapkamer. Op de zolder vindt u de CV/ warmwatervoorziening en alle aansluitingen voor wasautomaten.

Omgeving:
De twee-onder-één-kap woningen liggen in de Faunabuurt aan de Giraffeweg. De Faunabuurt ligt in een waaiervormige hoek tussen de Landgoederenbuurt en de Bloemenbuurt. De wijk wordt in tweeën gedeeld door een stadsgracht. De buitenrand van de wijk grenst aan de Lage Vaart. Het is de woonbuurt die het dichtst bij Almere-Stad ligt. Tegenover de Faunabuurt ligt het recreatiegebied Buitenhout, een bosrijk terrein dat verder ontwikkeld wordt als landschapspark. Belangrijk pluspunt van deze wijk is de directe aansluiting naar de rijksweg A6 en de nabij gelegen voorzieningen zoals de basisschool, het winkelcentrum, NS-station en Doe Mere. Tevens is er een goede busverbinding aanwezig.

De getoonde foto's zijn een impressie en hoeven niet van dit object te zijn.

Huurtoeslag

Helaas, deze woning ligt boven de huurtoeslaggrens. Ook al heb je een laag inkomen, voor deze woning kun je niet in aanmerking komen voor huurtoeslag.

Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst.

Ja, ik heb interesse in Giraffeweg 66

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten