menu
Home » Woning huren » Geelgors 1-15

Geelgors 1-15 - Nieuwegein

In een rustige buurt maar toch centraal gelegen mogen wij in een 52 woningen tellende complex dit leuke appartement aanbieden. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een woonkamer Lees meer
TE HUUR

€ 835 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 160.00
 • Gebruiksoppervlakte
  38 m²
 • Woonoppervlakte
  38 m²
 • Status
  Verhuurd onder voorbehoud
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

In een rustige buurt maar toch centraal gelegen mogen wij in een 52 woningen tellende complex dit leuke appartement aanbieden.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een woonkamer met aangrenzend de open keuken in rechte opstelling met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot het toilet en de slaapkamer met douchehoek.

Het complex is voorzien van een gemeubileerde buitenruimte waar iedere bewoner gebruik van kan maken. Op loopafstand van het complex vind je een supermarkt en tegenover het complex is winkelcentrum “Cityplaza” gelegen. Het centrum van Nieuwegein is op fietsafstand en in ca. 20 minuten rijden ben je in de binnenstad van Utrecht.

Bijzonderheden Geelgors 1-15
- Per direct beschikbaar
- Tweekamer appartement
- Gelegen op de eerste verdieping
- Woonoppervlakte ca. 38 m²
- Eén slaapkamer aanwezig
- Voorzien van vloer en gordijnen
- Grote gemeenschappelijke buitenruimte
- Beveiligde fietsenstalling

Inkomensrichtlijnen
- Om in aanmerking te komen voor deze woning worden er inkomensrichtlijnen gehanteerd. Het bruto maandsalaris dient minimaal 3,5 keer de vermelde huurprijs te zijn
- Er wordt een waarborgsom van 1 keer de huurprijs gevraagd. Bij zelfstandig ondernemerschap vragen wij een waarborgsom van 3 keer de huurprijs
- Ben je een zelfstandig ondernemer, gepensioneerd of wil je meer informatie over de inkomensrichtlijnen? Ga dan voor meer informatie naar onze website: vanderlinden.nl/woning-huren/faq

Goed om te weten
- Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal 12 maanden. Korter huren is geen optie. Na 12 maanden is de huurovereenkomst maandelijks opzegbaar met inachtneming van de gestelde opzegtermijn
- Getoonde foto's dienen als voorbeeld en zijn niet van de woning zelf
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Unieke bewoners-app
In samenwerking met een online platform (geschikt voor elke mobiele telefoon) maakt dit gebouw gebruik van een unieke bewoners-app! Dit is een veilige online omgeving waarvoor alleen bewoners van dit gebouw worden uitgenodigd. Via de app leer je snel nieuwe buren kennen, vind je een zoekgeraakt pakketje makkelijk terug, kan je direct service- en reparatieverzoeken melden bij Van der Linden en ontvang je updates over de belangrijkste (onderhouds-)activiteiten in het gebouw.

Ben je enthousiast geworden over deze woning en voldoe je aan de inkomensrichtlijnen? Kijk dan op vanderlinden.nl/woning-huren om je direct digitaal in te schrijven als woningzoekende.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Ja, ik heb interesse in Geelgors 1-15

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten