menu
Home » Woning huren » Ganzebloem, Havikskruid, Rolklaver

Ganzebloem, Havikskruid, Rolklaver - Kampen

Regelmatig te huur: tussenwoningen en 2-onder-1-kap. Gelegen aan de rand van de groene wijk Middenwetering zijn deze eengezinswoningen gesitueerd. De wijk is ruim opgezet en biedt voldoende parkeerplaatsen. Lees meer
TE HUUR

€ 805 - € 955

  • Aantal huurwoningen
    60
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Regelmatig te huur: tussenwoningen en 2-onder-1-kap.

Gelegen aan de rand van de groene wijk Middenwetering zijn deze eengezinswoningen gesitueerd. De wijk is ruim opgezet en biedt voldoende parkeerplaatsen. Er zijn enkele speeltuinen en nabij is veel groen en water.

De tussenwoningen zijn 3-laags woningen met dichte tot half open keuken en een tuingerichte woonkamer met open haard. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers van verschillende afmetingen en de badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, ligbad en wastafel. De zolderverdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Elke woning heeft een vrijstaande stenen berging aan de voorzijde van de woning en voor de woning is meestal ruimte om 1 auto op eigen terrein te parkeren.

De 2-onder-1-kap woningen zijn ruim gelegen op vrij ruime kavels en hebben allemaal een aangebouwde stenen garage. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en de keuken ligt aan de tuinzijde. De tuinen zijn vrij breed, doordat deze de volle breedte van de woning en garage betreffen. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en is de badkamer met ligbad, toilet en wastafel. De zolder is vaak nog vrij in te delen.

Heeft u belangstelling? Neem dan contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Ganzebloem, Havikskruid, Rolklaver

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten