menu
Home » Woning huren » Ganzebloem 7

Ganzebloem 7 - Kampen

Per 1 oktober aanstaande te huur: nette 2-onder-1-kap woning met garage en brede tuin op het oosten. Gelegen aan de rand van de groene wijk Middenwetering is deze woning gelegen. De wijk is ruim opgezet Lees meer
TE HUUR

€ 845 p/m

 • Type
  Woonhuis
 • Gebruiksoppervlakte
  110 m²
 • Woonoppervlakte
  110 m²
 • Status
  Verhuurd per maand
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Per 1 oktober aanstaande te huur: nette 2-onder-1-kap woning met garage en brede tuin op het oosten.

Gelegen aan de rand van de groene wijk Middenwetering is deze woning gelegen. De wijk is ruim opgezet en biedt voldoende parkeerplaatsen. Er zijn enkele speeltuinen en nabij is veel groen en water.

De 2-onder-1-kap woningen zijn ruim gelegen op vrij ruime kavels en hebben allemaal een aangebouwde stenen garage. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en de keuken ligt aan de tuinzijde. De tuinen zijn vrij breed, doordat deze de volle breedte van de woning en garage betreffen. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en is de badkamer met ligbad, toilet en wastafel. De zolder is vaak nog vrij in te delen.

De getoonde foto's zijn niet van deze woning, wel van een vergelijkbaar type. Het kan zijn dat de vloer-, wand-, en keuken afwerking verschilt van de beschikbare woning.

Ja, ik heb interesse in Ganzebloem 7

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten