menu
Home » Woning huren » Frambozenstraat 1B

Frambozenstraat 1B - Almere

Sterke prijs/kwaliteit studio in Almere! Nieuwe en luxe afgewerkte studio in Almere! Deze studio maakt onderdeel uit van een complex van zes studio’s dat vorig jaar is gerealiseerd in een rustige straat Lees meer
TE HUUR

€ 669 p/m

  • Type
    Woonhuis
  • Servicekosten
    € 50.00
  • Status
    Onder optie
Huurtoeslag?FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Sterke prijs/kwaliteit studio in Almere!

Nieuwe en luxe afgewerkte studio in Almere! Deze studio maakt onderdeel uit van een complex van zes studio’s dat vorig jaar is gerealiseerd in een rustige straat op 4 minuten fietsen van NS-station Almere-Parkwijk.

De studio is rond 25 m2 en is volledig uitgerust met een eigen toilet, douche en kitchenette. Je deelt de voordeur, de gemeenschappelijke gang en de wasmachine ruimte met de andere studio’s. Deze studio heeft toegang tot de fijne achtertuin.

Het complex beschikt over een glasvezel internet verbinding. Er is ook nog de mogelijkheid om je fiets te parkeren in de gemeenschappelijke berging in de tuin. Dit is een ideale studio voor diegene die wel kwaliteit wil maar daar niet teveel geld aan kwijt wil zijn.

Indeling
Begane grond: Gedeelde ingang, wasmachine ruimte, trap naar bovenliggende verdiepingen. En de toegang naar de eigen studio.
Achtertuin: Gedeelde fietsen berging
Achtertuin: De studio op de begane grond heeft een eigen achtertuin met zonnig terras.

Deze studio wordt gestoffeerd opgeleverd.

Almere staat bekend om zijn perfecte infrastructuur, en wonen in de nabijheid van bus en trein verzekerd snel reizen naar de stadscentra van Almere, Amsterdam en andere omliggende steden. Amsterdam Centraal kan worden bereikt in 35 minuten met de trein. Naast het station bevindt zich een grote Albert Heijn supermarkt en kleinere winkels waar je al je boodschappen kunt doen.

Bijzonderheden
-Gestoffeerd
-Verrekening kosten GWL naar werkelijk verbruik.
-Borg: 2 maanden huur
-Minimale huurperiode: 1 jaar
-Inschrijven toegestaan
-Studio is bedoeld voor max. 1 persoon
-Huurtoeslag aanvragen mogelijk
-Afhankelijk van inkomen huurder kan het recht op Huurtoeslag minder zijn.
-Meer informative over Huurtoeslag vind je op de website van de Belastingdienst.

Interesse?
Bel voor een bezichtiging! Wij gaan graag met u kijken.

Huurtoeslag

Heb je een laag inkomen? Grote kans dat je voor deze woning in aanmerking komt voor huurtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de huurkosten.

Wanneer heb je recht op huurtoeslag? 

Of je recht hebt op huurtoeslag hangt onder andere af van het inkomen van jezelf en het huishouden waar jij eventueel deel van uitmaakt, de huurprijs van de woning, je vermogen, je gezinssituatie en je leeftijd. Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst. Wil je meer weten of in aanmerking komen voor huurtoeslag? Doe dan een proefberekening op www.toeslagen.nl.

Hoe werkt het aanvragen van huurtoeslag? 

Zodra je je huurcontract hebt ondertekend kun je een aanvraag voor huurtoeslag indienen bij de Belastingdienst. Je geeft hierbij de huurprijs van de woning en je inkomen door. De huurtoeslag is een voorschot. Je ontvangt dit rechtstreeks van de Belastingdienst.

De Belastingdienst controleert achteraf of de gegevens kloppen. Heb je meer verdiend? Dan moet je een deel van de toeslag terugbetalen. Heb je minder inkomen dan verwacht? Dan krijg je geld terug.

Vragen over huurtoeslag

Heb je vragen over huurtoeslag? Kijk dan op www.toeslagen.nl of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Ja, ik heb interesse in Frambozenstraat 1B

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten