menu
Home » Woning huren » Florisberg

Florisberg - Muiderberg

In het mooie Muiderberg ligt dit prachtige nieuwbouw complex Florisberg voor senioren vanaf 65 jaar. Het gebouw heeft 3 woonlagen en biedt woonruimte voor mensen met en zonder zorgvraag. De 3-kamer appartementen Lees meer
TE HUUR

€ 820 - € 0

  • Aantal huurwoningen
    14
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

In het mooie Muiderberg ligt dit prachtige nieuwbouw complex Florisberg voor senioren vanaf 65 jaar.

Het gebouw heeft 3 woonlagen en biedt woonruimte voor mensen met en zonder zorgvraag. De 3-kamer appartementen vallen in de vrije sector en mogen wij te huur aanbieden. Het gaat om 14 appartementen, allen gelijk wat betreft indeling.

Via de hal komt u in de woonkamer met open keuken. De keuken heeft een lichte houtkleur met een witte tegel achterwand. Er zit een koelkast en vriezer in, alsmede een kookplaat en afzuigkap. Daarnaast biedt de keuken veel kastruimte. Elk appartement heeft een eigen buitenruimte. Op de begane grond zijn het terrassen welke omheind worden door een klein haagje. Het appartement heeft twee slaapkamers en een inpandige berging met warmte terugwin unit. De badkamer is ruim en is voorzien van een toilet, wastafel en douche. In de hal zit ook nog een separaat toilet.

Elk appartement heeft ook nog een eigen berging op de begane grond.

Heeft u belangstelling, dan kunt u zich inschrijven bij ons op www.vanderlinden.nl/woning-huren. Het inschrijven is geheel vrijblijvend en hier zitten geen kosten aan verbonden. De minimale leeftijd is 65 jaar. Naar verwachting hebben mensen met een zorgvraag voorrang.

Ja, ik heb interesse in Florisberg

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten