menu
Home » Woning huren » Faunabuurt

Faunabuurt - Almere

Speelse woningen regelmatig te huur in de Faunabuurt. De twee-onder-één-kap woningen beschikken over een ruime woonkamer met een open keuken, tevens heeft elke woning een eigen garage. Op de eerste Lees meer
TE HUUR

€ 950 - € 1300

  • Aantal huurwoningen
    24
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Speelse woningen regelmatig te huur in de Faunabuurt.

De twee-onder-één-kap woningen beschikken over een ruime woonkamer met een open keuken, tevens heeft elke woning een eigen garage.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer gesitueerd. De badkamer is voorzien van een wastafelcombinatie, een ligbad en een tweede toilet.

De zolder is bereikbaar d.m.v. een vaste trap en biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een vierde slaapkamer. Op de zolder vindt u de CV/ warmwatervoorziening en alle aansluitingen voor wasautomaten.

De twee-onder-één-kap woningen liggen in de Faunabuurt aan de Giraffeweg. De Faunabuurt ligt in een waaiervormige hoek tussen de Landgoederenbuurt en de Bloemenbuurt. De wijk wordt in tweeën gedeeld door een stadsgracht. De buitenrand van de wijk grenst aan de Lage Vaart. Het is de woonbuurt die het dichtst bij Almere-Stad ligt. Tegenover de Faunabuurt ligt het recreatiegebied Buitenhout, een bosrijk terrein dat verder ontwikkeld wordt als landschapspark. Belangrijk pluspunt van deze wijk is de directe aansluiting naar de rijksweg A6 en de nabij gelegen voorzieningen zoals de basisschool, het winkelcentrum, NS-station en Doe Mere. Tevens is er een goede busverbinding aanwezig.

Goed om te weten:
- Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal 12 maanden. Korter huren is geen optie. Na 12 maanden is de huurovereenkomst maandelijks opzegbaar met inachtneming van de gestelde opzegtermijn;
- Getoonde foto's dienen als voorbeeld en zijn niet van de woning zelf;

Unieke bewoners-app:
In samenwerking met een online platform (geschikt voor elke mobiele telefoon) maakt dit gebouw gebruik van een unieke bewoners-app! Dit is een veilige online omgeving waarvoor alleen bewoners van dit gebouw worden uitgenodigd. Via de app leer je snel nieuwe buren kennen, vind je een zoekgeraakt pakketje makkelijk terug, kan je direct service- en reparatieverzoeken melden bij Van der Linden en ontvang je updates over de belangrijkste (onderhouds-)activiteiten in het gebouw.

Aan de inhoud van de advertentieteksten, afbeeldingen en plattegronden is de grootst mogelijke zorg besteed. De gegeven informatie en beelden die zijn gebruikt kunnen op punten afwijken van de werkelijkheid en zijn bedoeld om een impressie te geven van het project en de woningen. Alle informatie is nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Belangstelling? Schrijf u in via www.vanderlinden.nl, neem contact met ons op via verhuur@vanderlinden.nl of bel ons op 088-5330000.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Faunabuurt

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten