menu
Home » Woning huren » Eperweg 46-15

Eperweg 46-15 - 't Harde

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder)! Dit hoek appartement met twee slaapkamers is gelegen op de tweede verdieping en onderdeel van het senioren complex Mariposa aan de Eperweg in 't Lees meer
TE HUUR

€ 649 p/m

  • Type
    Woonhuis
  • Servicekosten
    € 92.00
  • Status
    Onder optie
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder)!

Dit hoek appartement met twee slaapkamers is gelegen op de tweede verdieping en onderdeel van het senioren complex Mariposa aan de Eperweg in 't Harde. Vanuit de ruime hal heeft u toegang tot beide slaapkamers, badkamer, separaat toilet en de woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de grote slaapkamer, het terras en aansluitend de open keuken en de inpandige berging,

Het betreft een sociale huurwoning, daarom dienen wij het passend toewijzen te hanteren. Voor zowel een één als tweepersoonshuishouden dient het huishoudinkomen niet hoger te zijn dan € 40.024. Graag zien wij uw volledige inschrijving tegemoet zodat wij deze kunnen toetsen en bij akkoord een bezichtiging met u kunnen inplannen.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Eperweg 46-15

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten