menu
Home » Woning huren » Enschedepad 23F

Enschedepad 23F - Almere

Studio’s Aan het Enschedepad in Stedenwijk in Almere zijn 6 prachtige studio’s gecreëerd. Elke studio is een zelfstandige woonruimte en van alle gemakken voorzien. Zo is er voor elke studio een complete Lees meer
TE HUUR

€ 567 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 66.00
 • Gebruiksoppervlakte
  20 m²
 • Woonoppervlakte
  20 m²
 • Status
  Onder optie
Huurtoeslag?FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Studio’s
Aan het Enschedepad in Stedenwijk in Almere zijn 6 prachtige studio’s gecreëerd. Elke studio is een zelfstandige woonruimte en van alle gemakken voorzien. Zo is er voor elke studio een complete keuken en badkamer met toilet aanwezig. Met uitstekende uitvalswegen en een NS-station voor de deur, bent u snel in Amsterdam of op Schiphol.
De 6 studio’s hebben allen een warm en modern karakter waarbij rekening is gehouden met een eenpersoons huishouden. Alle huurders kunnen gebruik maken van een gezamenlijke wasmachine en fietsenberging!
Standaard zijn de studio’s gestoffeerd (voorzien van laminaat vloer en gordijnen). De getoonde foto's zijn van een vergelijkbaar object, in deze studio's is geen meubilering aanwezig.

Voor alle studio's is het mogelijk om over de kale huurprijs huurtoeslag aan te vragen, uiteraard is dit afhankelijk van uw inkomen. Voor een berekening verwijzen wij u graag naar De Belastingdienst.

Huurperiode
Deze woningen zijn ideaal geschikt voor starters en expats. De minimale huurperiode is 1 jaar en kan daarna voor onbepaalde tijd worden verlengd.

Open huis
Woensdag 27 Juni is er een Open Huis speciaal voor u georganiseerd. U bent welkom tussen 15.00 en 16.00 uur. Voor dit Open Huis hoeft u zich niet aan te melden. Er kunnen geen andere bezichtigingen worden ingepland.

Hoe komt u in aanmerking?
Als u graag in aanmerking wilt komen voor één van de studio’s aan het Enschedepad, hebben wij een volledige aanvraag van u nodig. Deze dient u voor vrijdag 29 Juni bij ons te hebben ingeleverd via het digitale dossier via onze website. Daarnaast dient u ook aanwezig te zijn geweest bij het Open Huis op woensdag 27 Juni.
Uit de kandidaten die zowel bij het Open Huis zijn geweest als een volledige aanvraag hebben ingediend, wordt een selectie gemaakt. Houdt u rekening met de gestelde inkomenseis voor de woningen (namelijk 2x de huurprijs als minimale bruto inkomen per maand).

Kernwoorden voor huren aan het Enschedepad: modern, warm, compleet, sfeervol, luxe en van alle gemakken voorzien.

Huurtoeslag

Heb je een laag inkomen? Grote kans dat je voor deze woning in aanmerking komt voor huurtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de huurkosten.

Wanneer heb je recht op huurtoeslag? 

Of je recht hebt op huurtoeslag hangt onder andere af van het inkomen van jezelf en het huishouden waar jij eventueel deel van uitmaakt, de huurprijs van de woning, je vermogen, je gezinssituatie en je leeftijd. Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst. Wil je meer weten of in aanmerking komen voor huurtoeslag? Doe dan een proefberekening op www.toeslagen.nl.

Hoe werkt het aanvragen van huurtoeslag? 

Zodra je je huurcontract hebt ondertekend kun je een aanvraag voor huurtoeslag indienen bij de Belastingdienst. Je geeft hierbij de huurprijs van de woning en je inkomen door. De huurtoeslag is een voorschot. Je ontvangt dit rechtstreeks van de Belastingdienst.

De Belastingdienst controleert achteraf of de gegevens kloppen. Heb je meer verdiend? Dan moet je een deel van de toeslag terugbetalen. Heb je minder inkomen dan verwacht? Dan krijg je geld terug.

Vragen over huurtoeslag

Heb je vragen over huurtoeslag? Kijk dan op www.toeslagen.nl of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Ja, ik heb interesse in Enschedepad 23F

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten