menu
Home » Woning huren » Engweg 84

Engweg 84 - Putten

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder)! Dit hoek appartement met twee slaapkamers is gelegen op de 2e verdieping en onderdeel van het senioren complex de Pastorye aan de Engweg te Putten. Lees meer
TE HUUR

€ 752 p/m

  • Type
    Woonhuis
  • Servicekosten
    € 75.00
  • Status
    Onder optie
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder)!

Dit hoek appartement met twee slaapkamers is gelegen op de 2e verdieping en onderdeel van het senioren complex de Pastorye aan de Engweg te Putten. Vanuit de ruime hal heeft u toegang tot de inpandige berging, separaat toilet, beide slaapkamers en woonkamer. De badkamer (met 2e toilet) kunt u zowel via de hal als de grote slaapkamer betreden. De woonkamer heeft een open keuken en biedt u toegang tot het balkon

In het complex is er een gemeenschappelijke fietsenberging, met oplaadpunten voor de elektrische fiets en scootmobiel.

Het betreft een sociale huurwoning, daarom dienen wij het passend toewijzen te hanteren. Voor een éénpersoonshuishouden dient het huishoudinkomen tussen de € 23.725 en € 40.024 te liggen. Voor een twee persoonshuishouden dient dit tussen de € 32.075 en € 40.024 te zijn. Graag zien wij uw volledige inschrijving tegemoet zodat wij deze kunnen toetsen en bij akkoord een bezichtiging met u kunnen inplannen.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Engweg 84

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerkers. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten