menu
Home » Woning huren » Elzenoord 6

Elzenoord 6 - Vaassen

Prachtige royale twee - onder - een - kapwoning gelegen in een bosrijke omgeving. Daarnaast is er een aangebouwde garage. Via de hal met toilet en trapopgang komt u in de L-vormige woonkamer. De woonkamer Lees meer
TE HUUR

€ 1.004 p/m

 • Type
  Woonhuis
 • Gebruiksoppervlakte
  150 m²
 • Woonoppervlakte
  150 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Prachtige royale twee - onder - een - kapwoning gelegen in een bosrijke omgeving. Daarnaast is er een aangebouwde garage.

Via de hal met toilet en trapopgang komt u in de L-vormige woonkamer. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde. De keuken is gelegen aan de tuinzijde en is veelal in lichte kleurstelling. De garage is bereikbaar vanaf de tuin en vanaf de voorzijde van de woning. Deze is extra lang en biedt veel bergruimte. Eventueel kan ook een auto geparkeerd worden in deze garage.
De oprit aan de voorzijde van de woning biedt ook de mogelijkheid voor het parkeren van 1 of zelfs 2 auto's.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers van diverse afmetingen. De badkamer met wastafel, ligbad, douche, toilet en wasmachine aansluiting is in lichte kleurstelling.

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op deze verdieping is ook een ruime slaapkamer, een grote overloop en bergruimte. De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas. Berkenoord is een groene wijk die voor een deel is gebouwd in een bos, waardoor de wijk een groen karakter heeft. De bebouwing van de wijk bestaat uit vrijstaande, twee-onder-een-kap en rijtjeswoningen.

De getoonde foto's zijn van een vergelijkbaar appartement en niet van de nu vrij te komen woning. Indien u interesse heeft dan kunt u zich uiteraard inschrijven voor deze appartementen. Dat kan via het woningaanvraagformulier op http://www.vanderlinden.nl . Mocht u vragen hebben dan kunt u ons per mail bereiken via het mailadres verhuur@vanderlinden.nl

Interesse in Elzenoord 6?

De huurwoning aan Elzenoord 6 in Vaassen is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten