menu
Home » Woning huren » Dulcie Septemberpad 59

Dulcie Septemberpad 59 - Amsterdam

- Beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar - Dit twee kamer appartement is gelegen op de vijfde verdieping van het woongebouw Oostpoort. Het gebouw beschikt over zes woonlagen, een lift en is gebouwd Lees meer
TE HUUR

€ 1.615 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 56.00
 • Gebruiksoppervlakte
  69 m²
 • Woonoppervlakte
  69 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

- Beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar -

Dit twee kamer appartement is gelegen op de vijfde verdieping van het woongebouw Oostpoort.
Het gebouw beschikt over zes woonlagen, een lift en is gebouwd in 2015.

Wanneer u het appartement binnenkomt via de hal heeft u toegang tot de inpandige berging, badkamer, slaapkamer en woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer kunt u de loggia betreden. De badkamer is ook bereikbaar via de slaapkamer.

- Kenmerken Paradijsplein 59 –
* Gelegen in een autoluw gebied
* Voorschot servicekosten € 56,- per maand
* De woning is voorzien van energielabel A
* Twee kamer appartement (1 slaapkamer)
* Beschikbaar in overleg
* Gehele woning voorzien van vloerverwarming
* Gelegen op de vijfde verdieping met loggia
* Parkeren is mogelijk in de parkeergarage in de parkeerkelder (op basis van beschikbaarheid, parkeerplaatsen te huur)
* Eigen berging aanwezig onderin het woongebouw
* Winkels, horeca, sport, cultuur en treinstation op loopafstand

- Inkomensrichtlijnen -
U kunt in aanmerking komen als uw inkomen passend is bij de huur.
Als alleenverdiener bedraagt uw bruto maandsalaris (inclusief vakantiegeld en 13e maand) 4x keer de vermelde huurprijs van deze woning. Voor tweeverdieners tellen wij het tweede inkomen voor 50% mee.
• Rekenvoorbeeld: het bruto (gezamenlijke inkomen) maandinkomen voor een woning die € 1.000,- per maand kost is dus € 4.000 (1.000 x 4).
• Bent u met pensioen? In dat geval kijken wij altijd naar het netto maand inkomen. Je kunt de bruto huur van uw netto maandinkomen aftrekken en dan moet er nog ongeveer € 1000,- over blijven.

- Wil je in aanmerking komen voor deze woning? -
Ben je enthousiast geworden over deze woning en voldoe je aan de inkomensrichtlijnen? Schrijf je dan in via vanderlinden.nl/woning-huren als woningzoekende.

Bij het selecteren van de meest geschikte kandidaat maken wij enkel gebruik van objectieve selectiecriteria zoals leeftijd, de hoogte van het inkomen in relatie tot de hoogte van de huur, gezinsomvang en soortgelijke criteria. Hierbij maken wij in geen enkele situatie positieve of negatieve uitzonderingen op basis van geslacht, huidskleur, achternaam, geaardheid, afkomst, geloof of etniciteit van de woningzoekende.

Als er meerdere, vergelijkbare inschrijvingen op een woning zijn, dan zal er een willekeurig dossier gekozen worden door het systeem. Je ontvangt hier dan vanzelf bericht over. Mocht je niets hebben vernomen, dan ben je helaas niet geselecteerd. Je kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen waarom er gekozen is voor een andere kandidaat.

- Goed om te weten -
* Getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning zelf.
* De huurovereenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. De huur is maandelijks opzegbaar, de opzegtermijn bedraagt één maand.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Plattegrond

Interesse in Dulcie Septemberpad 59?

De huurwoning aan Dulcie Septemberpad 59 in Amsterdam is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning, schrijf je dan via onze website of neem contact met ons op.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten