menu
Home » Woning huren » Dulcie Septemberpad 25

Dulcie Septemberpad 25 - Amsterdam

Per direct beschikbaar: 2-kamer appartement in dit prachtige 55+ nieuwbouwcomplex. In Amsterdam-Oost is op het voormalige terrein van de Oostergasfabriek aan de Linnaeusstraat/Polderweg een nieuw woon- Lees meer
TE HUUR

€ 934 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 56.00
 • Gebruiksoppervlakte
  59 m²
 • Woonoppervlakte
  59 m²
 • Status
  Beschikbaar
Huurtoeslag?FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Per direct beschikbaar: 2-kamer appartement in dit prachtige 55+ nieuwbouwcomplex.

In Amsterdam-Oost is op het voormalige terrein van de Oostergasfabriek aan de Linnaeusstraat/Polderweg een nieuw woon- en winkelgebied ontwikkeld. ‘Oostpoort’ biedt nieuwe, comfortabele woningen en een goed aanbod van winkels, scholen, horeca, sport en cultuur in de directe omgeving. Verder zal het gebied een autoluw woongebied worden welk helemaal afgestemd is op de voetganger en fietser.

De getoonde binnenfoto's zijn een impressie en hoeven niet van een nu beschikbaar appartement te zijn.

Indeling
Bij binnenkomst treft u in de hal de berging en de ruime badkamer. Aan het einde van de hal treft u de slaapkamer. Vanuit de hal en de slaapkamer is de woonkamer te bereiken, voorzien van een open keuken met inbouwapparatuur. Het balkon heeft een ligging op het zuiden.

De woning is voorzien van een warmte/koude installatie welk warm water levert. Het warme water voor zowel de vloerverwarming als voor het warme tapwater wordt centraal aangeleverd vanuit het centrale verwarmingssysteem. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming. Daarnaast heeft de woning ook een algemene binnentuin en een eigen berging. Ook bieden wij de mogelijkheid om een parkeerplek te huren, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Huurprijsinformatie
Oostpoort biedt appartementen met een huurprijs boven de huurtoeslaggrens. Naast de kale huurprijs betaalt u ook een maandelijkse voorschot voor de gemeenschappelijke diensten.

Heeft u belangstelling? Neem dan contact met ons op! Wij informeren u graag.

Huurtoeslag

Helaas, deze woning ligt boven de huurtoeslaggrens. Ook al heb je een laag inkomen, voor deze woning kun je niet in aanmerking komen voor huurtoeslag.

Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst.

Interesse in Dulcie Septemberpad 25?

De huurwoning aan Dulcie Septemberpad 25 in Amsterdam is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten