menu
Home » Woning huren » Drift 92

Drift 92 - Harderwijk

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder)! Dit hoekappartement met twee slaapkamers is gelegen op de derde verdieping en onderdeel van het senioren complex Weideheem aan de Drift te Harderwijk. Lees meer
TE HUUR

€ 646 p/m

  • Type
    Woonhuis
  • Servicekosten
    € 90.00
  • Status
    Verhuurd per maand
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder)!

Dit hoekappartement met twee slaapkamers is gelegen op de derde verdieping en onderdeel van het senioren complex Weideheem aan de Drift te Harderwijk. Het complex is centraal gelegen met de alledaagse voorzieningen nabij.

Vanuit de ruime hal heeft u toegang tot de badkamer en woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot beide slaapkamers en de inpandige berging. Via de kleine slaapkamer, welke u uiteraard ook goed kunt gebruiken als hobby kamer of verlengde van de woonkamer, kunt u het balkon betreden.

Het betreft een sociale huurwoning, daarom dienen wij het passend toewijzen te hanteren. Voor een één en tweepersoonshuishouden dient het huishoudinkomen niet hoger te zijn dan € 40.024. Graag zien wij uw volledige inschrijving tegemoet zodat wij deze kunnen toetsen en bij akkoord een bezichtiging met u kunnen inplannen.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Drift 92

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerkers. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten