menu
Home » Woning huren » Drift 58

Drift 58 - Harderwijk

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder)! Dit appartement met één slaapkamer is gelegen op de eerste verdieping en onderdeel van het senioren complex Weideheem aan de Drift te Harderwijk. Lees meer
TE HUUR

€ 668 p/m

  • Type
    Woonhuis
  • Servicekosten
    € 217.00
  • Status
    Onder optie
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder)!

Dit appartement met één slaapkamer is gelegen op de eerste verdieping en onderdeel van het senioren complex Weideheem aan de Drift te Harderwijk. Het complex is centraal gelegen met de alledaagse voorzieningen nabij.

Vanuit de ruime hal heeft u toegang tot de inpandige berging, badkamer en woonkamer met open keuken. Vanuit de slaapkamer heeft u ook toegang tot de badkamer én het balkon.

Het betreft een sociale huurwoning, daarom dienen wij het passend toewijzen te hanteren. Voor een éénpersoonshuishouden dient het huishoudinkomen tussen de € 23.725 en € 40.024 te liggen. Voor een twee persoonshuishouden dient dit tussen de € 32.075 en € 40.024 te zijn. Graag zien wij uw volledige inschrijving tegemoet zodat wij deze kunnen toetsen en bij akkoord een bezichtiging met u kunnen inplannen.

*Let op: de getoonde foto's zijn ter impressie en hoeven niet specifiek van dit appartement te zijn.*

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Drift 58

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten