menu
Home » Woning huren » Driehovenlaan 10X

Driehovenlaan 10X - Loenen aan de Vecht

Per direct hebben wij dit appartement in het rustieke en sfeervolle centrum in Loenen aan de Vecht te huur. Het appartement is gelegen aan de Driehovenlaan in complex 't Kampje. Het is een studio met Lees meer
TE HUUR

€ 453 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 150.00
 • Gebruiksoppervlakte
  27 m²
 • Woonoppervlakte
  27 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Per direct hebben wij dit appartement in het rustieke en sfeervolle centrum in Loenen aan de Vecht te huur. Het appartement is gelegen aan de Driehovenlaan in complex 't Kampje. Het is een studio met een oppervlakte van circa 27 m². Elk appartement is voorzien van een inbouwkeuken en aparte badkamer.

Wonen in 't Kampje in Loenen aan de Vecht is:
- Gezellig samen oud worden
- Veel voorzieningen, waaronder een bibliotheek in het gebouw
- Prachtige omgeving voorzien van enorm veel groen en water, op loopafstand van de Vecht
- Regelmatig sociale huurwoningen beschikbaar
- Zorgmogelijkheden door aanwezige zorgverlener

't Nieuwe Kampje
’t Nieuwe Kampje is een nieuw thuis voor zelfstandig wonende vitale ouderen, zorgbehoevende mensen en (relatief) jonge huurders. Die mix zorgt voor evenwicht en diversiteit. Voor levendigheid en informele contacten met binnen én buiten. ’t nieuwe Kampje is dan ook meer dan een woonvoorziening. Het is de plek waar ouderen ‘happy ouwer’ worden. Een belangrijke sociale voorziening voor Loenen aan de Vecht. Een wijkje in het klein waar iedereen van harte welkom is.

't Kampje is een thuis voor zelfstandig wonende vitale ouderen , zorgbehoevende mensen en relatief jonge huurders. Het complex is voorzien van een sfeervolle tuin, ruime entree, meerdere zitkamers en zelfs een bibliotheek! De appartementen zijn gelegen om een sfeervolle binnentuin met grote vijver en dat ook nog eens gelegen in een geliefde rustige en zeer groene en waterrijke omgeving!

Inschrijven
- Digitale inschrijving is mogelijk via onze website, hierbij dienen persoonlijke documenten te worden aangeleverd;
- Alleen inschrijvingen met een persoonlijke motivatiebrief én een recente inkomensverklaring worden in behandeling genomen.
- Het betreft enkel sociale huurwoningen, er zijn mogelijkheden voor huurtoeslag.
- Er is sprake van een speciale toewijzingsprocedure inclusief toewijzingscommissie, hierover zal u geïnformeerd worden nadat u zich heeft ingeschreven.

Wilt u meer informatie? Laat het ons weten zodat wij u kunnen voorzien van de brochure en extra informatie! Wilt u alvast op afstand een kijkje nemen in dit sfeervolle gebouw, maak dan gebruik van onze virtuele rondleiding; https://my.matterport.com/show/?m=deXMAEXf1a9

Interesse in Driehovenlaan 10X?

De huurwoning aan Driehovenlaan 10X in Loenen aan de Vecht is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten