menu
Home » Woning huren » Driehovenlaan 10X

Driehovenlaan 10X - Loenen aan de Vecht

*Seniorenwoning* Een appartement in het rustieke en sfeervolle centrum in Loenen aan de Vecht te huur. Het appartement is gelegen aan de Driehovenlaan in complex ’t Kampje. Wonen in 't Kampje in Loenen Lees meer
TE HUUR

€ 729 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 158.00
 • Gebruiksoppervlakte
  27 m²
 • Woonoppervlakte
  27 m²
 • Status
  Onder optie
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

*Seniorenwoning*

Een appartement in het rustieke en sfeervolle centrum in Loenen aan de Vecht te huur. Het appartement is gelegen aan de Driehovenlaan in complex ’t Kampje.

Wonen in 't Kampje in Loenen aan de Vecht is:
• Gezellig samen oud worden;
• Veel voorzieningen, waaronder een bibliotheek in het gebouw;
• Prachtige omgeving voorzien van enorm veel groen en water, op loopafstand van de Vecht;
• Regelmatig sociale huurwoningen beschikbaar;
• Zorgmogelijkheden door aanwezige zorgverlener.

- 't Nieuwe Kampje -
’t Nieuwe Kampje is een nieuw thuis voor zelfstandig wonende vitale ouderen, zorgbehoevende mensen en (relatief) jonge huurders. Die mix zorgt voor evenwicht en diversiteit. Voor levendigheid en informele contacten met binnen én buiten. ’t nieuwe Kampje is dan ook meer dan een woonvoorziening. Het is de plek waar ouderen ‘happy ouwer’ worden. Een belangrijke sociale voorziening voor Loenen aan de Vecht. Een wijkje in het klein waar iedereen van harte welkom is.

- ’t Kampje -
't Kampje is een thuis voor zelfstandig wonende vitale ouderen , zorgbehoevende mensen en relatief jonge huurders. Het complex is voorzien van een sfeervolle tuin, ruime entree, meerdere zitkamers en zelfs een bibliotheek! De appartementen zijn gelegen om een sfeervolle binnentuin met grote vijver en dat ook nog eens gelegen in een geliefde rustige en zeer groene en waterrijke omgeving!

- In aanmerking komen voor deze woning?
• Het betreft enkel sociale huurwoningen, er zijn mogelijkheden voor huurtoeslag;
• Er is sprake van een speciale toewijzingsprocedure inclusief toewijzingscommissie, na inschrijving ontvang je hier meer informatie over.
• Alleen inschrijvingen met een persoonlijke motivatiebrief én een recente inkomensverklaring worden in behandeling genomen;

- Inschrijven -
Ben je enthousiast geworden over deze woning? Klik dan onderstaande knop “Ja, ik heb interesse in deze woning” en schrijf je in.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Driehovenlaan 10X

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten