menu
Home » Woning huren » Doude van Troostwijkplein 21

Doude van Troostwijkplein 21 - Loenen aan de Vecht

*** Seniorenwoning – vanaf 65 jaar *** - Per direct beschikbaar - Een appartement in het rustieke en sfeervolle centrum in Loenen aan de Vecht te huur. Het appartement is gelegen aan het Doude van Lees meer
TE HUUR

€ 1.021 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 90.00
 • Gebruiksoppervlakte
  78 m²
 • Woonoppervlakte
  78 m²
 • Status
  Verhuurd per maand
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

*** Seniorenwoning – vanaf 65 jaar ***

- Per direct beschikbaar -

Een appartement in het rustieke en sfeervolle centrum in Loenen aan de Vecht te huur. Het appartement is gelegen aan het Doude van Troostwijkplein naast complex ’t Nieuwe Kampje.

Wonen aan het Doude van Troostwijkplein in Loenen aan de Vecht is zelfstandig wonen en:
• Gezellig samen oud worden;
• Veel voorzieningen, waaronder een bibliotheek in het naastgelegen gebouw;
• Prachtige omgeving voorzien van enorm veel groen en water, op loopafstand van de Vecht;
• Zorgmogelijkheden door aanwezige zorgverlener.

- 't Nieuwe Kampje -
’t Nieuwe Kampje is een nieuw thuis voor zelfstandig wonende vitale ouderen, zorgbehoevende mensen en (relatief) jonge huurders. Die mix zorgt voor evenwicht en diversiteit. Voor levendigheid en informele contacten met binnen én buiten. ’t nieuwe Kampje is dan ook meer dan een woonvoorziening. Het is de plek waar ouderen ‘happy ouwer’ worden. Een belangrijke sociale voorziening voor Loenen aan de Vecht. Een wijkje in het klein waar iedereen van harte welkom is. Bewoners van het Doude van Troostwijkplein kunnen hier aan deelnemen. Er is een verbinding tussen de beide gebouwen.

- Inkomensrichtlijnen -
• Om in aanmerking te komen voor deze woning is het goed te weten dat we hiervoor een inkomensrichtlijnen hanteren. Als alleenverdiener bedraagt je bruto maandsalaris (inclusief vakantiegeld en 13e maand) 4x keer de vermelde huurprijs van deze woning.
• Voor tweeverdieners tellen wij het tweede inkomen voor 50% mee.
• Rekenvoorbeeld: het bruto (gezamenlijke inkomen) maandinkomen voor een woning die € 1.000,- per maand kost is dus € 4.000 (1.000 x 4).
• Ben je met pensioen? In dat geval kijken wij altijd naar je netto maand inkomen. Je kunt de bruto huur van je netto maandinkomen aftrekken en dan moet er nog ongeveer € 1000,- over blijven.
• Ben je een zelfstandig ondernemer of meer informatie? Ga dan onze website: vanderlinden.nl/woning-huren/faq

- Wil je in aanmerking komen voor deze woning? -
Ben je enthousiast geworden over deze woning en voldoe je aan de inkomensrichtlijnen? Kijk dan op vanderlinden.nl/woning-huren om je direct digitaal in te schrijven als woningzoekende. Wij nemen dan contact met je op voor het vervolg van de procedure.

- Goed om te weten -
• Getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning zelf.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Doude van Troostwijkplein 21

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten